8-10 yıl önce bu problem ile birebir aynı şekilde bir müşterimiz sıkıntıya düşmüştü ve ben şu şekilde çözmüştüm ;
Hosting firmasına telefon ile ulaştım ;
Merhaba , 8 adet web sitemiz mevcut domainlerimiz farklı xxx firmasındaki hesabımda ve erişim sağlayabiliyorum ancak hostingleri sizden satın almıştık ancak şuan sizde kayıtlı mail adresim ve telefonuma kapalı ulaşamıyorum ve bilgilerimide hatırlamıyorum , sizden herhangi bir bilgi talep etmiyorum sizdeki hizmetimize ait hosting yada sunucumuzun faturasını ödemek istiyorum hizmetimiz iptal olmaması için deyip iban numaralarna 1 yıllık ödeme yapmıştım ve siteler aktif olmuştu.
Sornasında bizdeki eski yedekleri kurup aktif sitedeki tüm değişiklik ve içerikleri aynı şekilde eski yedeklere manuel ekleyip işlem bitince tüm sistemleri kendi sunucumuzda aktif edip işlemleri sorunsuz tamamlamıştık.
Size tavsiyem verileriniz önemli ise firmadan bilgileri talep etmek yerine hizmet ücretini ödeyip hizmeti aktif etmelerini sağlamak olacaktır.
Bu şekilde işinizi görürse siteleri orjinal halinde aktif edip akabinde verilerinizi manuel olarak alıp eski yedekli siteleri localde kurup tamamladıktan sonra kendi verilerinizle kendi sunucunuzda devam etmeniz olacaktır.
Selamlar.
Dediğiniz aklıma geldi hocam, ancak şöyle bir şey var, yazılımcının sunucusunda yaklaşık 260-270 site mevcut, bunlardan sadece 12 tanesi bize ait, muhtemelen diğer müşterileri bizden önce davranmış olacaklar ki telefonda güvenlik açısından bazı sorular soruyorlar İlk yaptığınız ödeme tutarı ilk aldığınız hizmet vs gibi.
Bu konularda bilgimiz olmadığı için ödeme de yapamıyoruz.
Yoksa sizi de anlıyorum dediğiniz mantıklı ama dediğim gibi ek güvenlik önlemleri işi biraz değiştiriyor.
Teşekkürler.