Selam,
Ben yedeği hiçbir şekilde alabileceğinizi düşünmüyorum. Haklı olarak firma sizin ödemediğiniz bir hizmetin verilerini sizinle paylaşamaz. Düşünün ki başkası gelip para verip sizin verilerinizi almak istiyor. Firma hiçbir şekilde paylaşmaz. Domain değil ki bu hak talep edesiniz (com.tr olursa o da). Olması gereken senaryo yaşanmış. Geçmiş olsun.
Firmaya alan adının sizde olduğunu kanıtlarsanız bence yardımcı olacaktırlar
edit: Sanırım hosting olarak alınmadı, sunucu şeklinde alındıysa dediğim geçersiz olacaktır
ALAN ADLARININ sizde oldugunu firma sahibine kanıtlayıp magduriyetinizi dile getirin aynı firmadan host alın ftp istemeyin bakalım kabul edecekmı en azından burda zaman kazanırsınız
Selamlar.
Ben firmayı haklı buluyorum zaten, yani her önüne gelene yedek veremezler, ancak firmaya onlardaki yedeklerde ana sayfalardaki iletişim numarasıyla bizimle iletişime geçebileceklerini söyledim, hatta domainlerin geçmiş yenileme / ns kayıtlarını inceleyebileceklerini de söyledim illegal bir faliyet yok yani, şimdi düşünün ki illegal bir faaliyet olsa, onlara ait yedeklerdeki iletişim numaralarını aradığında biz nasıl çıkabiliriz telefona

Onlarda haklı olarak şöyle belirttiler, nerden bilelim yazılımcıya borcunuz olmadığını haliyle yedeği almaya çalışmadığınızı.
Buda haklı bir sebep, ancak yazılımcı arkadaşa 2 tarafta ulaşamıyor, teorik olarak borcumuz olsa hosting firması arkadaşa ulaşır teyit edebilirdi, ancak dediğim gibi arkadaşa ulaşamıyoruz.
Firma zaten eski bir firma, r10 forumunada üye, firma ismi vermeyeceğim olay farklı yere gitmesin diye, ancak dediğim gibi gayet profesyonel yaklaşıyorlar açıkcası taktir ettim.
Teşekkürler.