kardes bu halkın 70 ı uyuyor ustekı adam haklı senın ıdol aldıgın adamların çogu krıpto bılım adamıymıs
yersen tarıhcıymıs yersen profesormus yersen onların ıstedıklerı kadar bılgın var
tersıne muhendıslık yapmayı ogren
Boşverin hocam bunların tek vasfı İslamı aşağılara indirmek. Ülkenin %90 dan fazlası Müslüman olan kendi vatanına birde kendi ırkına cahil diyor gelip kendi görüşü diyor. Destekledikleri tarih adamlarına da 2 çift görüş bildirsek yok sen kimsin de adam profesör de susmazlar bunların vizyonu anca bu kadar işte.
Dışkı konusunu ilk defa gördüm meraktan yemiş 🤣 ilginç tasvip etmem. Taciz olayı yok. Müslümanlar akılsız demisse bu onun görüşüdür. Ben sizi insan olmaya davet ederken bu adamın bilim adamı olmadığını söylediğiniz için. Bu adamın nerde okuduğunu öğrenin önce.
Okuduğu yerin hiç bir anlamı yok eline kağıt kalem alan herkes profesör oluyor ülkede. Taciz olayına gelirsek de nasıl yok ? Attığı şaplağı kendisi anlatıyor videosunu bile attım ? Bu arada akılsız demek görüş bildirmek değil apaçık aşşağılamaktır. %90 ın üstüne Müslüman olan bir ülkedeyiz üstüne birde Türkleri hedef alarak edilen bir hakaret bu. Sizin sadece işinize gelince görüş oluyor bende bu adam hakkında görüş bildirdim bak nasıl atağa geçtin. Sizin gareziniz tamamen İslam'a.