white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam önce düşüncelerini düzelt. Aylık 100.000 TL kazandığını belirtmeden de asosyal olduğunu anlatarak çözüm arayabilecekken bende para var başlıklı konu açtığın sürece ne yazık ki mutsuz olmaya mahkumsun.
Stalin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 bin kazanmakla mutluluğun ne alakası var onu anlamadım ben şuan. Ben senden daha fazla kazanıyorum bazen aylık ama mutluyum babış
D3veloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz de bi garipsiniz. Dünkü konunuzda öğretmen maaşına yakın alıyorum öğretmen olmalı mıyım demişsiniz şimdi maaşınızı dünden beri 10a katlamışsınız bravo
BlackDarkk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz hiç kazanamıyoruz ya vay be derde bak. mutlu olmaya bak o kadar kazanıyorsan
soneraydogdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100k kazanan birisi öğretmen olmalı mıyım diye de sormaz bence hocam. Gerek yok böyle konulara. Sıkıntınız olabilir ama maddi gücünüzü belirterek söylemeseniz de olur.
KaptanMarvel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşırı para kazanıyorum diyen ya 1 günlük üye ya 1 aylık neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki anlamıyorum 😀
white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle yazmamışsın. Youtube gelirimden sonra elime hiç para kalmıyor nasıl geçinirim yazmışsın. Dön bşr daha bak. 90.000 TL bugün ortaya çıkmış.
Beyler bu adama niye cevap veriyosunuz yaaa. Sallayin gitsin. Daha gecen ay uye olmus. Konumuna usa yazmis. Alakasiz bi sekilde gelir salliyor sanki birileri sormuş gibi. Dun 10 bin dedi. Simdi oyle degil o sadece youtube dedi. Ayrica bitakin tatmin etsin güzel egosunu. Vayyyy beee helall olsun sana diyip gecin ya ))
Aha dün açtığı ilan: https://www.r10.net/off-topic/332041...e-vs-okul.html