1. soru bende fazla bilmiyorum ama ilk insanlar adem herkes zaten dünyaya müslüman olarak inmiştir. ardından din değiştirmiştir buda aileden dolayı değişmiştir yani git amerikaya adamın dini ateist tir ama bu ailesinden geliyordur biz kendi dinimizi seçmeliyiz zaten akla gelen ilk soru şu 'bizi kim yarattı?' 'biz kimin için ne için yaratıldık?' insanın bunu araştırması lazım.
2. melek dinin nedir diyince o şöyle oluyor zaten öldükten sonra cenazen gömüldükten sonra 3 gün içinde melekler sorguya gelir ardından orda senin dünya hayatında senin ailen hepsi ateist ise sen müslümanlığı araştırarak müslüman olduysan zaten o soruyu sormana gerek yok niye sorsunlar mantıkken zaten 1inci sorunun cevabına yakın buda bir çocuk olarak örnek doğdun dünyaya ateist olarak gelmek ne saçma olur doğrumu? zaten allahın dini islamiyet o zaman müslüman olarak dünyaya inersin ama dünyada farklı din değişirsen başka tabi. ama ilk hesaplaşma ahirette başlar 7 katman var 7 soru sorulacak namaz oruç zekat sadaka kul hakkı vesarye..
BAŞKA SORU SORMAK İSTERSEN YARDIMCI OLABİLİRİM İNŞALLAH NET BİR ŞEKİLDE ANLATMIŞIMDIR..
Hocam siz yazdıklarınızı tekrar bi gözden geçirin ben hiç sordum sorularla alakalı bir cevap göremedim. Teşekkür ederim