malasef ülkedeki ekonomik sorunlar yüzünden her siteyi üst düzey serverlarda/firmalarda barındıramıyoruz.mecburen,daha düşük ücretli olanları tercih edip performanstan ödün vermemiz gerekiyor.bi firmadan reseller hizmeti aldıgımda mesela ilk zamanlarda gayet hızlı oluyor,sonra zamanla gözle görülür bi agırlık yaşamaya başlıyorum.benim sitede sorun var diycem ama,siteyi alıp farklı bi firmaya taşıdıgımda tekrar canavar gibi oldugunu görebiliyorum.yada aynı firmadaki sitelere baktıgımda,aynı sorunun onlardada oldugunu görebiliyorum rahatlıkla.şuan kullandıgım firmalardan birisindede malasef son aylarda bu sorunu yaşamaya başladım mesela,isim vermiyim tabi ama...gözle gördügümü geçtim,ahrefs raporları geliyor ve inceledigimde çok net şeklide son aylarda oradaki tüm sitelerimdeki hızların düşüş uyarılarını görüyorum.4 ay önce kontrol ettigimde o ipde barınan site sayısı 870-890 civarı idi,şuan aklıma geldi ve tekar baktıgımda sonuçlar 1180 civarında çıkıyor.benim tahminim de haliyle o servera daha çok site aldıkları yönünde oldu.tabi bu işlerde yeterince bilgi sahibi degilim,konuda hesap edilmesi gereken farklı şeyler var mı bilmem.ama bişey de diyemiyorum çünkü daha uygun fiyatlı olsun diye,bunları göze alarak hizmet aldıgım yerler.içlerinden önemli siteleri daha kaliteli/üst düzey yerlere taşıyorum yeri geldiginde,gerisi orada kalıyor.