Zaman ne çabuk geçiyor... Ancak gelin görün ki kahramanlar, küçük bedene koca yüreğini sığdırmaktan bir an olsun cefa ve acı çekmeyenler asla unutulmuyor...

Bu olayın yaşandığı 11 Ağustos 2017'nin ardından; 11 Ağustos'ta, 23 Nisan'da ve Eren'in doğum günü olan 1 Ocak tarihinde hep "biri de iyi ki varsın Eren demiyor" sözünü anımsarım. Ancak anımsamaktan öte şu an yanıbaşımızda bulunan çocuklarımıza, bizden küçük kardeşlerimize destek olmamız, daima değerli olduklarını da hissettirmemiz lazım.

Bu vesileyle en azından uzmanlık alanım olan bazı konularla ilgili (sosyal medya ve içerik stratejisi, seo, marka konumlandırılması, wordpress, ve bunların hepsini kapsayan dijital pazarlama) gönüllü olarak varsa öğrenmek isteyen genç, öğrenci dostlarıma ücretsiz eğitim vermek istiyorum. Bunu resmi bir düzen olarak değil manevi sohbet olarak da algılayabilirsiniz. Ben Eren'i yazıyla veya sadece bir paylaşımla değil, yaşarken duyduğu üzüntü sebebiyle emeğimle de anmak istiyorum.

Bu ülke nice kahramanlar çıkardı. Yaşarken de kahraman olabilecek birçok özgür beynin burada şu an bulunduğuna adım gibi eminim. İyi ki varsın veya en azından neler yapıyorsun diyebileceğimiz arkadaşlarımız ulaşabilir. 🇹🇷