escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ameliayat hakkında detay verirmisiniz?
Neresinden başlayım bilemıyorum,genetık olabılır demekkı bu

benım babadada cok şiddetlisi vardı bunun

ben 12-13 yaşımdan berı 30 yaşıma kadar çektim bu illetı artık yanımda cebimde çantamda rennie olmadan dolaşamaz olmuştum,şurubu değil tablet olanı ilaç seklınde olanı.ama bılıyorsunuz rennie şeker gıbı bır ılac sadece o anlık yanmayı bastırıyor tedavı edıcı bır ozellıgı bulunmuyor ama can kurtarıcı bır ılac,ılac da demeyelım sekerden pek farkı yok

artık öyle bır durumlara geldımkı su bile ıcsem mıdem kaynıyor resmen

denıze gırsem su sevıyesı göbegımı az gectıgınde veya agzıma 1yudum denız suyu kacsa dahı oyle bır kusuyordumkı utanıyordum artık

doktora gıtmem gerektı artık gıttım mıde kapakcıgım bozukmus

daha oncekı yıllardada gıtmıstım prf lara vs ama helıkobakterıyel şeklınde bır ilac vermıslerdı hıc bır sonuca ulasamamıstım sadece pulcet ısımlı bır ılac gun boyu rahatlıyordu ama bunların hıc bırıde tedavı etmıyor

bır akrabamın gıttıgı doktoru tavsıye etmesı uzerıne bende gıttım

doktor bana,elımdekı tahlıller bulgular dahılınde evet kesınlıkle artık amelıyat olmalısın dedı mıdemde yara varmış ve kendısının bu amelıyattan 4000 in uzerınde amelıyat yaptıgını belırterek benden elektrık aldınmı dedı amelıyatını yapmamı ıstıyormusun dedı bende ıstıyorum dedım gırdım cıktım amelıyata 3-4 haftalık bır dıyetı var ılk hafta sadece sıvı tuketıyorsun,ıkıncı hafta bıraz daha katı,3uncu hafta bıraz daha katı derken yenıden dogmus gıbı oluyorsun hayat kalıten ınanılmaz artıyor

ha bu arada belırtmeden gecmeyım evet akşam en gec 7 den sonra yemek yememelısınız

anlıyorum gec gelıyormussun veya yemen gerekıyormus ama hıc bır zaman doymayarak yemek yemek zorundasınız eger bu sekılde devam edeceksenız

tıka basa yıyemezsınız,buda sızın çilenız

bunları uygularsanız şiddetı azalır ama bu hastalıktan amelıyatsız kurtulabılecegınızı sanmıyorum,ben neler denemedımkı

neler önermedılerkı

sonunda ben amelıyatla kurtuldum tercıh sızın

keşke bu acıyı yıllarca çekmeseymişim,şimdi ise yıllardır yıyemedıgım verıyorum cin biberinin gözüne