TeknoBlogg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YAPILAN İŞTE BİR TACİZ / TECAVÜZ / VEYA SAPKINLIK ! AYKIRILIK ! Ben görmüyorum. Kimseyi de TANRILAŞTIRMIYORUM. Zihniyetlerdeki şüphecilik NEDEN? Yoksa açıkladığım şeyler biryerlerde kişilere ve düşüncelerdeki nefsi yaklaşımlarımı tetikliyor? İNSAN AYRIMI YAPMAYI BIRAKIN ARTIK. SİZİNKİSİ DÜPEDÜZ IRKÇI BAKIŞ AÇISI. Benimle ters düşünüyorsunuz. Konuyu kapatalım. Uzar gider..
Merhabalar ben bir ırkçıyım, ülkemin geleceği için arapları ülkemde istemiyorum ne yapsalar gözüme batıyor gözünün üstünde kaşı var diye dövesim geliyor. O gün geldiğinde isterlerse seve seve istemezlersede severek ülkelerine göndereceğiz. 2023 de Türkiye'de bir iç savaş çıkacak şimdiden yazıyorum buraya arap seviciliğinden bi vazgeçin Burası Türkiye Cumhuriyetidir. Türkiye Cumhuriyetinden haddinden fazla bir şekilde bireysel silahlanma var, seçimde eğerki Ümit Özdağ CumhurBaşkanı seçilirse ülkede bir tane mülteci bırakmayacak eğerki ülkemizdeki mülteciler buna baş kaldırırsa ve sokağa dökülürse ant olsunki silahla dışarıya çıkacağım ve sokağa dökülen mültecilerin üzerine ateş açacağım.
Ülkemin geleceği ve gençlerin daha rahat bi yaşam seviyesine gelmesi için elimden geleni ardıma koymam.