ag19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firma isimlerini vermeden bazı görseller paylaşacağım. Bunlardan birisi shared hosting diye tabir edilen hosting türü. diğer ikisi ne yazık ki VPS. Burada 3 farklı "büyük" diye tabir edilen hosting firmasının görselleri var. Evet bazı maddi imkansızlıklarımız var ülke olarak fakat bu kadar da yapmak bana göre doğru değil bir ip bloğuna bu kadar site sığdırmaya çalışmak vicdana sığmaz. Bunu aynı server makinesi üzerinde barınan 700 den fazla site olarak da düşünebilir miyiz acaba?

Bu da yurtdışı ve VPS server. VDS bile değil. 4 site de benim. tek ipde

Kesnlikle size katılıyorum… Aynı şekilde ben de o yüzden hep uluslarası hosting firmalarını kullandım yıllarca ta ki bu güne dek… Benim arkadaşım dostum @dosthosting; böylesi bir şeyi yapmadığını bildiğim için ona geçtim… Yani sözün özü yerli hosting firmalarından son derece dürüstler de var. Mesela biri daha @CliaWeb; bu arkadaşlar da dürüst çalışır. Benim arkadaşlarımdan çalışan var onlarla… Yani sözün özü dürüstler var… Doğru düzgün işini yapanlar var… Onun için yerli hosting firmalarının hepsini genellemek hoş DEĞİL…