senin annen ablan aklına gelirse 1 defa bakar geçersin, ama gelmeyecek kadar küçüksen bakar bakar tahrik olursun. hadi alıntılama daha sana iyi zevkler.
Her insan için bunu düşünse bakalım yapabiliyor mu annesi babası aklına gelmeyen ne kişiler var. Biz burada çıplaklığı savunmuyoruz. Namaz kılınabilir diyoruz. Elelam her yerini açacak birbirine orasını burasını sergileyecek, bir insan namazını sergileyecek çok kötü bir durum olacak. O olmuyor bu olacak kötü. "MODERNLİK DUYGUNUZ VE ÇIPLAKLIKTAKİ O KADINLARA AİT BİKİNİ NEYMİŞ YA AÇIKLIK DEĞİL Kİ DİYE OLAN BAKIŞ AÇINIZ İLE SİZİ ALLAH'A HAVALE EDEREK UĞURLUYORUM !
Not: ailem şükürler olsun öyle giyinen veya sizin bu zihniyetinizde ki gibi insanlar değiller şükürler olsun. Allah her insana NEFS YERLEŞTİRMİŞ HATASIZ İNSAN VARSA BANA DA GÖSTER ÇÜNKÜ TEK HATASIZ HZ. PEYGAMBERDİR. İNSAN DEĞİL. BİZLER SADECE KURALLARA GÖRE YAŞAMAYA GAYRET EDERİZ. NEFS DUYGUSUNU BASTIRABİLDİĞİMİZ KADAR DA BASTIRMAYA GAYRET EDERİZ. Orada namaz kılan insanların NEFSİ DÜŞÜNCELERİ NEDİR BEN DEĞİL SENDE BİLEMEZSİN. O Yüzden tartışmaya gerek yok. UĞURLAR OLA ..