TeknoBlogg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niye eğlence sadece çıplaklara mı ? Herkesin kendine doğrusu da yanlışı da ama sizin yaptıklarınız ve düşünceleriniz sadece namazın gösterişi olmayacağı konusunda kalıyor busunuz. İbadette neymiş eğlence mekanında, insin bodrum katlarda veya kapalı kimsenin gözükmediği yerlerde namaz kılsınlar. Olamaz imkansız namazda ne? falan filan.

Çıplaklık size normal ! ve isteyen heryerde göstererek gezer, böyle modernizm eğlence alanı aquapark sadece bikini don atlet gezenlere serbest zaten ! Sizle çok konuşak bişeyim yok.

Dinini namazı isteyen istediği yerde kılabilir icra edebilir, kişinin hatası da sevabı da şahsın Allah ile imanı arasındaki meseledir.
ah canım kardeşim ah ben sana böyle mi söyledim de yok bodrum kat vs. diye konuşuyorsun. okuduğunu anlama yeteneğin var değil mi? adam konuya ARKA TARAFTA GÜNEŞ ALMAYAN SERİN YER VARDI yazmış gitsin orada kılsın namazını, orada neden kılmamış arabic kardeşlerimiz. hı? kadın bikini giymiş bununla çıplaklığı nasıl bağdaştırıyosun açık bir tarafı mı varmış? ha tabi siz çakma müslümanlar o bikiniyle bile tahrik oluyorsunuz ya normal. aquaparka hiç gitmedim ama kapalı bir kadın bile gelir eğlenir herkesin kendi eğlencesi. sana tek tavsiyem önce konuyu açan kişinin yazdıklarını oku, sonra benimkileri oku. bunları bi idrak et. ondan sonra alıntıla mesajımı.