dalga geçmek, iğnelemek konuyu sabote etmekten başka birşey değil soruyuda bana sormuş sen neden cevap veriyorsun onu anlamadım
Ben soruyu görüp soruya göre kendi cevabımı katıyorum. Kime cevap verip vermeyeceğime sen mi karar veriyorsun ? Senin ticaretin beni ilgilendirmez '' BOT '' ile yapılan otomatik backlink paketine SEO sertifikası ne alaka diyerek bana da saçma bir konu başlığı geldiği için arkadaşın sorusuna cevap verdim .
Ancak uzmanlığını bu konuda olmasa da FARKLI seo paketlerinde sunabileceğini düşündüğüm için senin tarafından POZİTİF bir yorumla dile getirdim. BOT ile backlink de satabilirsin On page seo ayarlarını da kendi uzmanlığınla da yapabilirsin. 100 TL tutarında spam linkte satabilirsin 10 bin TL tutarlı seo hizmeti de sunabilirsin
AÇTIĞIN KONUNUN SERTİFİKAYLA BİR ALAKASI YOK YA DA OLMAYABİLİR !
Ancak bu senin bilgisiz olduğun anlamına gelmez .
Dip not : Saçma sapan ek konu açarak 1. Ana konunu daha popüler duruma getirip kasmak yerine Bana ve diğer yorum yazan arkadaşa özel PM atarak rahatsızlığına dile getirebilirsin. Eğer bende yanlış anlaşıldıysam mesajımı düzenler ve bol satışlar dilerdim .
Saçma sapan atarlı ergenler gibi triplenmenin anlamı yok. Benim hata yaptığımı düşünüyorsan böyle saçma bir konunun açılması BENİM YORUMUM'dan çok daha büyük bir saçmalık olmalı.