Efsaneyim66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muslumanlarin bu durumda olmasinin islamla alakasi 0. Sorun bu ülkelerin basina getirilen seytanlarla alakali. Halki uretmemeye, fakirlige zorlayan bir yonetim olursa bu tur seylerin olusmasi kacinilmaz. Afrika gibi dusun, insanlari calismak istiyor ama firsat verilmiyor. Sonra bu adamlarda hayatta kalmak icin her turlu pisligi yapmak zorunda kaliyor.

Bati ülkeleri müslüman ülkelerini sömürerek bu seviyeyelere geldi. Amerika, Avrupa ve bahsettigin diger ulkelerin hepsi teroru destekleyip musluman kanindan faydalanip bu ulkeleri somuruyorlar. Eee bu durumda o ulkelerin basindakiler bunlarin usagi olunca ne oluyor? Hirsizlikta kolay oluyor, kari kiza tecavuzude. Sende gelip islami sucla burda
Aynen hocam hiç dinle alakası yok 2 besmele çekene oy verip , aa pardon yönetim bozukmuş bilemedik dersiniz

O kişileri yönetime seçen kim ? Yönetim halkın yansımasıdır , bunun en büyük örneği Türkiye zaten
%55 din adı altında mevcut hükümeti desteklemedi mi ? EE o halde yapacağı şeylere laf etmeye hakkın yok. Çünkü bunu kendin istedin.

Din her şeyden önce manupule edilmesi kolaydır bu yüzden siyasete ve devlet işlerine karıştırılmamalıdır.