hocam uyku felcinden bahsetmiyorum, cok zor duyulacak ezan baslabgiciyla birlikte uyku felcinden uyanisindan bahsediyorum.
evim otobanin karsisinda gercek manada kafa utuleyen bir ses var o seste ezani duymaniz mumkun degil ama ezan baslangiciyla birlikte bir kova su yemis gibi uyaniyorum sanki birsey musallat olmusta ezan baslayinca kacmis gibi hissettim daha once ezan baslangiciyla aniden uyandigim baska olayda oldu. tasarimalemi nickli hocam da benzer cevap verdigi icin sucu kendimde ariyorum demekki kendimi tam ifade edemedim. uyku felcinden bahsermiyorum duyulamayacak kadar kisik sesli ezanin etkisinden ve hissettirdigi maneviyattan bahsediyorum
Ezan sesiyle birlikte uyanıyor olabilirsiniz, yaşanan olay sıralaması uyku felci ve ezan sesiyle uyanma sıralamasında olsa da bununla diğer olayı birbirine bağlamayın. Sesle uyarım sonucu uyku felcinden çıkıyor da olabilirsiniz, alakasız olarak ezan sesinden dolayı uyanıyor da olabilirsiniz, inançlıysanız ki anladığım kadarıyla öyle sabah namazı vaktinde uyanıyor da olabilirsiniz. Bir çok kişi yaşıyor benzer durumları, aklınızda kalkma gibi bir düşünce varsa kendini koşullamayla ilgili de olabilir, uyanıyorsanız üşenmeden kılın bari. Vakitte yaklaştı, birazdan okunur. Allah hepimize beş vakit namaz kılmayı nasip etsin.