Merhaba,
Hz. Muhammed' in ümmiliği meselesinde hiç bir şüphe yoktur, Ankebut suresi 48. ayetiyle (Elmalılı Meali: Sen bundan evvel kitab okur değildin, hâlâ da elinde yazı yazmazsın öyle olsaydı mubtıller şübhelene bilirlerdi) Kuran tarafından tasdiklenmiştir. İnançlı birisinin buna inanmama gibi bir durumu olamaz, Hz. Muhammed' in mucizesi tam olarak budur.
Büyü meselesine gelecek olursak inançlı kişi inanır, inançsız kişi inanmaz, bilimle tamamen ters düşen bir şey. Çok detayına inmeye gerek yok.
Yaşadığınız olayın bilimsel açıklaması olmaz olur mu hiç? Dinle veya spiritüalizmle hiç bir ilgisi yok, yaşanan rahatsızlığın adı uyku felci. Halk arasında karabasan olarak adlandırılıyor ki dinle uzaktan yakından alakası olan bir konu değil. İsimlendirmeden dolayı farklı bir algı oluşuyor insanda sadece.
hocam uyku felcinden bahsetmiyorum, cok zor duyulacak ezan baslabgiciyla birlikte uyku felcinden uyanisindan bahsediyorum.
evim otobanin karsisinda gercek manada kafa utuleyen bir ses var o seste ezani duymaniz mumkun degil ama ezan baslangiciyla birlikte bir kova su yemis gibi uyaniyorum sanki birsey musallat olmusta ezan baslayinca kacmis gibi hissettim daha once ezan baslangiciyla aniden uyandigim baska olayda oldu. tasarimalemi nickli hocam da benzer cevap verdigi icin sucu kendimde ariyorum demekki kendimi tam ifade edemedim. uyku felcinden bahsermiyorum duyulamayacak kadar kisik sesli ezanin etkisinden ve hissettirdigi maneviyattan bahsediyorum