karabasan gordugumu dine baglamadim hocam demek istedigim farkliydi, siz de gordiyseniz uyandiginizda nasil bitkin bir halde ter icinde oldugunuzu bilirsiniz. kulak kabartsaniz bile zar zor duyulacak bir ezan sesinin daha baslangic kismi beni simsek hiziyla uyandirdi ve ne bir ter ne bir olumsuz etki sanki hayatimin en guzel uykusunu uyumusta dinlenmis gibi dinc hissettim. bir ara ben de neredeyse her 2-3 gunde bir goruyordum uyandigimda kan ter icinde oluyordum sabah ezaniyla birlikte uyandigim seferi cok farkliydi garip bir histi resmen manevi bir durum oldugunu acikca hissettim.
yinede sizin icin anlam ifade etmezse saygi duyarim
Yok hocam lafım size değildi kusura bakmayın. Bilinciniz rüyada açık olduğu için bu tür seslere hızlı reaksiyonlar vermiş olabilirsiniz ama benimkisi ise tam tersine rüyadan çıkamamakla alakalı oluyor, Rüyamın içinde 5-6 kere farklı şekilde aynı odada aynı yatakta uyandığım bir rüya görmüştüm odanın ışığını yakmak istediğimde ne ışık yanıyordu uyandığımda uyanmışmıyım diye kalkıp odamın ışığı yaktığımı bilirim. Siz nasıl dinç uyandınız anlam veremediğim kısım orası, ben genelde böyle rüyalarda uykusuz hissediyorum kendimi o yüzden rüyadan çıkıp normal olarak uyumaya çalışıyorum veya bu tür rüyaları görmeden önceki yorgunumsu hissiyatı bilirsiniz onu engellemeye çalışıyorum.