ByEmirhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir Arkadaşımız Kendine Büyü yapıldığını idda ediyor ve evin çeşitli yerlerinde arapça yazı fotoğraf falan bulduğunu söyledi ve bize gösterdi tabi biz bunları onun koyduğunu düşünüyoruz bugün evini temizlerken çok garip bir kağıtta arapça yazı ve semboller gördüm inançsız biri olarak bile tribe girdim sizin büyüler hakkında düşünceleriniz
Büyünün kaynağı islam değildir. Büyünün kaynağı yahudilerden geldiği kabul edilir, zaten büyüler de Arapça değil İbranice şekilde yapılır. Büyüye inanmanın inançlı yada inançsız olmak ile pek bağlantısı yok gerçek olduğunun bir çok kanıtı var yaşanmış olaylar var. Öyle her eline kağıt kalem alan da büyü yapamaz gerçek bu işin ehli cadılar gerekli, büyük büyü kitapları var bazı ülkelerde çok sıkı şekilde saklanıyor. Ülkemizde de toplasan gerçek denilebilecek 5-10 cadı ya vardır ya yoktur. Elhamdülillah Müslümanım, olmasam da inanırdım büyük ihtimalle. Doğru şekilde büyüklerinden yada sağlam kaynaklardan (internet değil kitaplar) araştırarak da görebilirsiniz.