Merhaba, 6 aydır sabit günlük 1600-2000 TL arası getirisi olan ( aylık kazanç 50-80k arasıdır) iş modelimi devir edeceğim.
Facebook reklam bilginiz varsa günlük kazanç x2 olarak düşünebilirsiniz. (eşikli reklam)
Sabit 2 müşterim bulunmaktadır bu müşterileri devir edeceğim. Paranız günlük olarak hesabınıza yatar sizde müşterilerinize hizmeti sunarsınız. Ben hizmeti x yerden temin edip müşteriye teslim etmekteyim vaktim olmadığı için, sizin vaktiniz var ise hizmeti kendiniz verebilirsiniz. Ben yeni büyük bir ortaklığa giriş yaptığım için bırakıyorum. Bu 2 müşteri dışında müşteri bulabilir misiniz derseniz, düşük bir ihtimal.
2 müşterimin para yatırma geçmişi ciddi alıcı ile paylaşılacaktır. Kendilerinden ve benden işin minimum 2 yıl daha devam edeceği garantisini alacaksınız.
Satış sadece Ankarada elden olacaktır.
Aklımda bir rakam yok ancak komik tekliflerle gelmeyin lütfen. Özellikle sektör simsarları uzak dursun kendinizi de yırtsanız sektörü öğrenemezsiniz. Hadi öğrendiniz, müşteri bulamazsınız.
Banka hesabında 4xx.xxx tutarında meblağ olan kişilerle detay görüşülür, diğer taleplere cevap verilmeyecektir.
İyi forumlar.