Hocam datacasa ve ddos korumsaı mümkün olmayan hususlar

ne pendc de ne datacasada koruma mümkün olamaz bu iki veri merkezinin total uplinki 20Gbit zaten şuan bizim bile operatörün altında altyapımız 50 gbit uplinkli şekilde siz düşünün ne kadar yetersiz kaldıklarını.
Dip not: Datacasa üzerinde iş yapan firmalar yanlış anlamasın ama 20 gbit uplinki comnetten olduğunu söyleyen zaten firmanın satışçısı
DGN-Comnet-Türknet-PremierDC(Sadece teknoboss) şeklinde tercih ederseniz gerçek bir koruma alırsınız.
Bunların arasında en kaliteli korumayı istiyorsanız size Türknet yapımızda yardımcı olabiliriz. Fakat elektrik fiyatlarından dolayı fiziksel kiralamalarımız oldukça pahalı fiyat performans olarak tercih edecekseniz pendc - dgn arasında gidip gelebilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim umarım yardımcı olabilmişimdir.
Merhaba,
Bir bilgi kirliliğini önlemek amacıyla yazıyorum. Datacasada'da aktif kabinlerimiz var ve
2x40Gbit Uplink hattımız mevcut. Ana omurgaları sadece Comnet üzerinde bile
100G Dark Fiber ile bağlı (Önümüzdeki günlerde farklı güzergah üzerinden 1 adet daha comnet link gelecek). Bunun yanında Superonline, Türk Telekom, TI Sparkle hatlarında da yine hatrı sayılır ölçekte fiber devreleri mevcut. Bu yedek devreler de sözde yedek değil ayrıca. Aktif olarak 4 aydır yaptığımız testler ile devreleri deniyoruz. Öyle yedek hattım var diyen ama sıkıntı olduğunda yedek hattı bir türlü devreye giremeyen yerler gibi de çalışmıyor. Sanıyorum yeni bir firma olmaları ve "
biraz param var nereye yatırayım? haydi veri merkezi açalım" diye düşünen sektördeki iş bilmez insanlar dolayısı ile yeni açılan yerlere bir önyargı oluşmuş olabilir, şahsen aynı ön yargı hemen hemen hepimizde var ancak datacasa böyle bir yer değil. Satış, teknik ve yönetim olarak çözüm odaklı çalışan ve aynı zamanda yapılan yatırımları yerinde gördüğünüzde ciddi manada etkileneceğiniz bir veri merkezi. Yolunuz düşerse bir uğrayıp söylediğim fiber devreleri ve yapılmış olan yatırımı bizzat görmenizde de fayda var.
Türk Ticaret Kanunları gereği yanıltıcı bilgi verebileceği için mesajınızı düzenlemenizi tavsiye ederim. Haksız rekabete sebebiyet verebilecek bu söyleminiz sebebiyle insanlar etkilenebilir ve buna istinaden davalık olabilirsiniz. Etra Holding'in avukatlarıyla uğraşmayın sonra
Herkese selamlar.