Ön sıralardan yer alırım hocam.. Yine sen ve yine mükemmel bir paylaşım.. Kesinlikle devam.. Ve de dahil olmamak içten bile değil.
Ağ ve de kaynak genişletmek gerekiyor. Çok yol var.. Ancak arama yapmalı veya deneme / yanılma ile devam etmeliyiz şahsım adına.
Not : Ellerine emeğine sağlık değerli hocam...
hocam sağolun onurlandırdınız beni. yanılmaktan ve hata yapmaktan korkmadan ilerlemeliyiz kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.
bu bakış açısı herkesi istediği başarılara ulaştırır diye düşünüyorum. tekrardan teşekkür ederim.
Hocam öncelikle azminiz için tebrikler, kazancınız da bol olsun, lakin asıl soru şurada geçiyor, bunu merak ediyorum , dönüm noktası nasıl oldu, yaşadığınız şey ney ? ne oldu nasıl oldu ? ne caba sarfettiniz bunun için bunu bilmeden ne yapabiliriz ?
teşekkür ederim üstat.
sorunuz harika çok beğendim. çünkü dediğiniz gibi kırılma ve dönüm noktaları insanı çok farklı yerlere taşıyor.
ilk kırılma noktam 2 sene önce şırnakta askerlik yaparken gerçekleşti.
apandistim patladı ve orada ameliyat oldum. 2 hafta yatak istirahatim varken kitap okumaya başladım. bu da bende alışkanlık yaptı.
orada en çok etkilendiğim kitap napoleon hill'in düşün ve zengin ol kitabıydı.
askerden sonra da hayatıma bir kız girdi. evlilik sorumluluğu falan üstüme yüklenince baya "hustle" olarak kaptırdım kendimi işlere.
yani insan birşeylerin zorunda kalınca beast mode açıyor. ben bu şekilde deneyimledim.