Merhaba. 15 Temmuzda bir domain için Metunic desteğe, "Markamın tescil edilmesine karar verildi ve ödemeyi yaptım. Yayın kararını bekliyorum, şu an alan adını satın alabilir miyim" diye sormuştum. Verdikleri cevabı tam hatırlamıyorum, neyse bekleyeyim biraz daha dedim. 25 Temmuzda yayın kararı çıktı ve marka tescil belgesine sahip oldum. Ardından Metunic aracılığı ile domaini almak istediğimde kayıt edilmiş gözüküyordu, ama whois bilgileri gözükmüyor hiç bir yerde. Desteğe yazdığımda bir başvurunun olduğunu, 15 gün içinde gerekli evrak girişi sağlanmadığı takdirde tekrar alınabilir statüsüne düşer, ara ara sorgulayın dediler. 1-2 günde bir sorgulama yaptım. Boşa düşmedi bu 15 günlük süreçte. Dün 15 gün doldu yine alınmıyor. Şimdi tekrar desteğe yazdım, "Söylediğiniz tarihten sonra yeni bir başvuru daha bulunmakta. Dilerseniz alan adının işgal edildiğini dünüyorsanız nic.TR ye konu ile ilgili şikayette bulunabilirsiniz." dediler. Birileri Trabis açılana kadar domainleri bu şekilde meşgul ediyor olabilir mi? Çünkü bu domain 3-4 aydır (sorgulamaya o zamandan beri başladım) boşta. nic.TR'ye şu an en sağlıklı nasıl ulaşabilirim? Canlı Destekte kimse yok.