ZekChain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum öncelikle emeğin için tebrik ederim.
Ancak pozisyonlara giriş, stop, tp yerleri de önemli. (excel tablosuna göre bu yorumu yazmıştım) İndikatör ss'lerini daha sonra gördüm.
Herkesin risk reward hesabı farklı olacağı için pnl oranları muhakkak değişecektir. 15m üzeri hatta 1h periyotta daha sağlıklı çalışabilir düşüncesindeyim. Tabi poz alınan coinin ekstra bir durumu oluşur hacim artışıyla rsi yırtıp atabilir bunu da hesaplamak gerekebilir. Tek başına rsi yeterli gelmez düşüncesindeyim bu yüzden farklı araçlardan teyit alarak da testler yapılabilir. fibo seviyeleri eklenebilir, mum çubuk oluşumlarıyla desteklenebilir. Ayrıca indikatörünüz repaint yapıyor mu? Selamlar.
Selam hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim
1h periyotta maallesef ki bu kadar çok sinyal atmıyor ve eğer sisteme zararla başlarsanız bunu toplaması uzun sürebilir
ve evet rsı hacim artışıyla yeri geliyor %5 olan stop noktamı patlatıyor fakat bu benim için çok sorun değil çünkü totale bakıyorum dediğim gibiç
Tek başına RSI tabii ki yeterli gelmez fakat tablo ve bakiyem 35 günde ortalama 2.8x artış yaptı sadece rsı ile diyebilirim. Ek bir analiz olmadan sadece indikatör sonucuna göre paylaştım bunu.
Ve hayır hocam repaint yapmıyor. Yapsa zaten bunu paylaşmam çok saçma olurdu çünkü repaint başarısız olduğunda silip başarılıyı bulana kadar devam eden saçma bir sistemdir siz de biliyorsunuzdur zaten Selamlar sevgiler

DarknessHero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Lakdoz;
Detaylı anlatım yapabilirseniz yazılımı ben de yapabilirim genel anlattıklanızla yaptığım backtestlerde coinleri değiştirirerek umut verici sonuçlar aldım
Selam hocam öncelikle sisteminiz baya güzel görünüyor, telegram @lakdoz mesaj atarsanız detaylı konuşabiliriz