başlığa ne yazacağımı bilemedim ama anlatabileceğim kadarıyla anlatmaya calısayım
pandemi başında hemen hemen herkese verilen ziraat kredisini aldım. 2 ay sonra bitecek. bu kredim bittikten sonra yeni krediye başvurabilir miyim ? yani sorum aslında şu şuan hali hazırdaki kredi puanımın düşüklüğümden ve beyanlı bir gelirim bulunmadığından hiç bir şekilde kredi alamıyorum. yanlış bilmiyorsam her kişinin kredi puanına göre alabileceği max bir limit oluyor kredi kartı kredilerin hepsinin toplamı gibi. bu kredi bitince kredi limiti kadar o dediğim limitte esneme vs olacak mı yoksa tamamen farklı şeyler mi ? hiç bir bilgim yok bu konularda bende kendimce kredi bitince kişinin alabileceği o limit benzeri şey de kredi kadar ya da yakını tutarı açılır gibi bir şey düşündüm kendimce. ya da bir tarafımdan mı uyduruyorum. bu konuda hiç bir bilgim yok ona göre cevap verirseniz sevinirim
yapılandırma olan 2 kredi kartım var ama yapılandırıldığından beri ödemelerini aksatmıyorum ( kredi puanım yapılandırmadan önceki ödemelerimden kaynaklı )
bu aldığım kredi hiç gecikmeye girmedi. bazı aylar 2 ay birden ödediğimde oldu.