dijital esnafligin ne anlama geldigini bilmeyen insanlar malesef heryerde var. dijital sektor malesef kotu deneyimlere %100 acik bir alan. bir cok dost arkadas edindim isini hakkiyla yapan fakat bunun 10 kati kadar da kotu deneyim yasadim.
forumda tanistigim bana 100k cari acan dostlarimda oldu,
yine forumda tanistigim is yaptirmak istedigim insanlar tarafindan zarar gordugumde oldu.
forumun en buyuk problemi bence ise baslamadan odeme almak. hatta %50 is basi %50 is sonu tarifesi uygulayan insanlarla artik calismama karari aldim.
herkes kendi emegini korumaya calisiyor anliyorum fakat isi bitiremeyip onden aldigi parayida harcayip alicilari magdur eden binlerce insan mevcut.
bu durumu birkac kez yasadim cogu zaman sikayet bile acmadim insanlarin islerine engel olmamak icin. balta vurmamak icin. ama artik anliyorumki insanlar iyi niyetleri su istimal ediyor. klavye arkadasindayim diye bana bisey olmaz kafasiyla ilerliyor. cok yanlis bir dusunce.
daha yurt disinda yasayan musterilere dolar ve euro uzerinden fiyat tarifesi uygulayan saticilari saymiyorum bile
bu durumun duzelmeyecegini bilmek beni ekstra bir uzuyor. is ahlakini bu insanlara asilamak, egitmek gerekiyor ama malesef karakter oturduktan sonra bu imkansiz gibi gorunuyor.