Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamanen kapatın.

CMD + R ile başlatın.

https://www.cnet.com/tech/computing/...hat's%20it!
FSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HDD değiştirmişse içine işletim sistemini kurmamıştır. Bu ikonun çıkış sebebi ya işletim sistemi bozuktur ya da işletim sistemi hiç yoktur.

Elinizdeki klavye windows klavyesi ise Windows + R tuşuna basarak işletim sistemini kurablirsiniz.
Eğer elinizde magic keyboard varsa CMD + R tuşlarına basarak açılış ekranından işletim sistemini kurabilirsiniz.
bLnmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.
Bu arıza genelde işletim sistemi hasarında (dosya sistemi bozukluğu) veya doanım (harddisk) arızasında piyasaya çıkar.
Sizin deneyebileceğiniz yol, klavyeden CMD tuşuna basılı tutarken R tuşuna ard arda basacaksınız ve cihazın açma tuşuna bir kez basacaksınız. Böylelikle cihaz (hdd hasarı yoksa) Internet Recovery moduna geçecek.
Sonra internete bağlayıp, gerekli adımları takip ederek cihazınızı sıfırdan kuracaksınız. Cihaz için gelen fabrika versiyonunu kurar.
Yorumlarınız için teşekkürler dediğiniz gibi yaptım lakin ctrl + r ile denedim ve windows +r ile denedim basılı tutarak power tuşuna bastım yaklaşık 20 sn basılı tuttum ekran gelmiyor bu şekilde yapınca , hiç bir tuşa basmadan pc yi açınca beyaz ekran geliyor ve klasör yanıp sönüyor, klasörde soru işareti var , ethernet kablosu takılı , internet var . başka bir öneriniz var mı