lorxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığın şey komik değil. Hayatı ciddiye almayın kasmayın diyorsun ama günlük 10-20 liraya ne şartlarda çalıştırılan saniyede yetişkin çocuk farketmeksizin tonla işçi var. Sıcak yatağında dalga geçmesi kolay. Yanlış anlaşılmasın amacım duyar falan değil, bende bu konuyu takmamak isterdim ama ciddi konuşan ne kadar arkadaş varsa alaya alarak cevap vermişsin. Tabi herkese vizyon nasip olmuyor. Maddi durumları, Aile içeriği, Ölüm yada Dini konularda dalga geçilmez. Bunu bir köşeye yazın illa 1 ekmek için orda burda 10 kuruş arayacak duruma da düşersiniz. Büyük geçmiş olsun ailene sabır diliyorum.

Günlük 10 liraya kim çalışıyor bu enflasyonda 1 ekmeğin nerdeyse 5 liraye yaklaştığı dönemde bırakın şu edebiyatı. Benim 1 ekmek için 10 kuruşu arayacak zorluklar çekmediğimi nerden biliyorsun bunun için gocunmam. Anlama sorunu olana anlatır gibi tekrar anlatıyorum diğer yorumlarda bahsettiğim gibi. Bende az paraya çok çalıştım günde 15 saat 50 liraya çalışırdık asgari ücret 2500ken lazım oldu çalıştık. Yok sicak yatak yok o yok bu bırak bu edebiyatı . Eminim sokakta aç birini görseniz yüzünüze bile bakmazsınız (tanımadan yargılıyorsunya aynısını yapıyorum) karşındaki insanı tanımadan bilmeden konuşma boş insanlarsınız. Birde ailene sabır diliyorum diyip dalga geçmişsin umarım bu sözler ağrına gitmez ki gideceğini de pek sanmıyorum

Herkeste aynı yorum yok o hale düşersin yok öle yok böle o hale düşürenlere hesap sormak yok neyse fazla konuşmaya gerek yok cevap verdiğim son insanda sensin dahada cevap vermiyorum bu konu altında kimseye.