Arkadaşlar merhaba,bir site yaptırmak istiyorum. Aslında daha çok panel olacak. Admin panelimiz farklı birde müşterilerin girebileceği bir Panel yapılacak. Bu panelide kurumsal bir web sayfasının arkasında olmasını istiyorum. Yani Smm paneller gibi düşünün. Ana sayfasında bilgiler vb var arkasında bir panel bir de admin paneli.

Bunu yapabilecek arkadaşlar var ise ya da hazırın üstünde oynayabilecek iletişime geçebilirler ise çok sevinirim.

Kullanıcı panelinde olacaklar;

Bakiyem
Kalan Borç
Toplam Sitem
Site İsimleri
Kalan Gün

Admin Panelinde Olacaklar;

Günlük Yatırılan Bakiye
Toplam Site
Kullanıcıların borç durumların gözükmesi
Müşterilerin toplam Sitesi ve isimleri
Tarzında şeyler olacak.

Kullanıcı panelinden ödeme yapabilecek ve paytr ye bağlayabilelim. Ya da her hangi bir ödeme kuruluşuna. Fakat Smm panellerdeki gibi ödemeyi otomatik yaptıktan sonra kullanıcının kalan borcundan otomatik bir şekilde düşmesi gerekmektedir. Smm panelde bakiyesi otomatik yansıyor bizde otomatik yatırdığı tutarı düşürmesi gerek.

Daha görüşeceğimiz ekstra konularda olacak. Fakat istediğim şeyler kolay olacaktır. Tasarlayan arkadaşı yormadan bu işlemi yapacağız.

Pm ile iletişime geçiniz. Bu söylediklerim ile ilgili bir fiyat bilgisi çıkartırsanız çok sevinirim. En uygun veren arkadaşım ile çalışacağım. En kısa sürede teslim almam gerek.

Hayırlı işler diliyorum.