Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar
TurtleDesing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, bol kazançlar
ThecBerg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun, Allah utandırmasın
smmtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 sitede birlikte çalıştık. Bir kere insan olarak çok kaliteli bir insan. İşine sahip çıkıyor kendi sitesi gibi düşünüyor.
Tema ile ilgili işiniz varsa başka yere hiç bakmayın doğru yerdesiniz benim sonsuz referansım var.
EuroSunucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisine teşekkür ediyorum.
5 Site kurulumu yaptırılmıştır.

Saygılarımla.
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Barış ile sanırım 3 site için çalıştık. Site içi ve site dışı seo konusunda oldukça farklı ve faydalı fikirleri var. Şahsen ben seo konusunda kolay kolay kimseye güvenmem. Backlink satan herkes seo uzmanı olmuş bu zamanda. Ancak Barış öyle değil. Yaptıkları ve önerdikleri gerçekten faydalı. Yoksa bu yorumu yapmazdım. Kefil miyim? Tabii ki değilim. Bu devirde babama bile kefil olmam. Ama tavsiye eder miyim? Kesinlikle ederim. Pişman olma ihtimaliniz çok düşük.
SSC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farklı sektörlerde 6 dan fazla web sitesi için çalıştık kendisiyle ve hepsinde memnun kaldım elinden geldiğince hep yardımcı oldu yeni işlerimizde de beraber çalışacağız.
huseyinsisik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun kardeşim bol kazançlar,

kendisi ile site optimizasyon ve hız çalışmaları gerçekleştirdik her problemi tek tek çözdü sağ olsun

sorunsuz bir site istiyorsanız ona mutlaka danışın...
Dizajner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Barış Bey ile ilk işimizi tamamladık. Süreci hızlı bir şekilde tamamlayıp , tam istediğimiz gibi telim etti projeyi.
miracberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı, anlayışlı ve işinde mükemmel bir satıcı, kesinlikle öneriyorum.
İş verildi.
Barış ile ilk işimizi tamamladık. Çok kısa sürede 34 sayfalık bir siteyi birebir şekilde teslim etti. Gerçekten son zamanlarda gördüğüm en iyi yazılımcılardan biri. Kesinlikle tavsiye ederim.
gokaybjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle güzel yorumları görünce insan site yaptırası geliyor. Yakın zamanda bir site için iletişime geçeceğim.
les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim bol kazançlar.
Sick16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress import işlemini hızlıca sağladı, gayet hızlı ve çözüm odaklı, başarıların daim olsun.
Coksakatvar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba kurumsal site için fiyat alabilir miyim sektör kuruyemiş
hspyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş konusunda uzman ve bilgili birisi bütün sorularıma en güzel şekilde yanıt verdi. Yaptığı işte ise hem hız hem kalite konusunda çok memnun kaldım. Uzun süre çalışacağım kişiyi buldum sonunda kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yakutbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile görüşme sağlandı, iş verilmiştir. İş sonrası yorumlarımı yazacağım.
Yakutbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal şartlarda yılladır müşterisi olduğum farklı yazılımcı arkadaşımın hasta olmasından dolayı, işlerin aciliyetinden Barış bey ile görüşme sağlandı. Şu kadarını söyleyebilirim iyi ki müşterisi olduğum yazılımcı hastaymış Gerçekten Barış bey gibi işinin ehli bir arkadaş hayatımda görmedim. Bundan sonra çalışacağım tek insan diyebilirim. Sizlerde gözü kapalı Barış beye güvenebilirsiniz.
buLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wp e ticaret icin pm alabılırmıyım
windofrebel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben karakalem cizimler yapıyorum bununla ilgili çizimlerimi ekleyip kategori edeceğim ve sipariş alabileceğim bir wp blog tarzı birşey yapabilir miyiz ? ve Ücret ne olur acaba ?
Canyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile ilk defa çalışma şansım oldu işinde bu kadar başarılı biri görmedim çok teşekkürler++
TagCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress düzenleme işi verdim 10 Dakikada halledildi. Teşekkür ederim iyi çalışmalar
AeroCS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Barış hocam işinde iyidir, bol kazançlar
larenuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress konusunda yardım alındı teşekkürler.
BurakArici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harika hizmet sunuyor, en önemlisi çok sıcakkanlı birisi
fearless20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress temada düzenleme yaptırıldı işinin ehli her isteğimi eksiksiz yerine getirdi kendisine çok teşekkür ederim herkeze tavsiye ederim
Tugbil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece 3 den sabah 6 ya kadar sitedeki hataları gidermek için çalıştı. Ellerine sağlık
GOWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wp sitemizde ki dil ayarlarımızı yaptı gerçekten çok başarılı
Crocodile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress Tema kurulu yaptırıldı.
Kendisine çok teşekkür ederim.
BurakReiscCc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog sitesi alındı. Bu ticaret vesile oldu kendisini tanıdım adam gibi adamdır. Rabbim yolunu bahtını açık etsin inşallah hizmet almak için yorumları okuyan varsa hiç durmasın hem on numara hizmet almış olursunuz hem on numara bir insanla tanışmış olursunuz…
Barış kardeşime bir site yaptırdım gayet başarılı ve güzel tanışmamızda güzel oldu
umityildrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar, hocam. 👍🙂
bugracelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandir bir çok farklı proje için çalişiyoruz. KALİTE tesadüf değildir
Sercan41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teknik destek aldım çok teşekkür ediyorum çok kaliteli ve güzel yaklaşımı ile hizmet veren arkadaşı tebrik ediyorum başarılı 👍
munzevisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi teknik bilgi, mesleki tecrübeler evet önemli ancak; iş ahlakı, sürdürülebilir iyi niyet çözüm odaklı, analitik düşüncenin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu arkadaşla yine r10 dan bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım. İşin maddi kısımları elbette önemli ama , benim dikkatimi çeken, önce insan kazanmak, insan biriktirmenin ne güzel bir şey olduğunun bilincinde bu arkadaş. Ben bir kaç iş yaptırdım kendi sitem için, gerek verdiği stretejiler gerekse verdiği bir takım eğitimler, çözüm önerileri takdire şayan..
munzevisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi teknik bilgi, mesleki tecrübeler evet önemli ancak; iş ahlakı, sürdürülebilir iyi niyet çözüm odaklı, analitik düşüncenin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu arkadaşla yine r10 dan bir arkadaş vasıtasıyla ( bakis ) tanıştım. İşin maddi kısımları elbette önemli ama , benim dikkatimi çeken, önce insan kazanmak, insan biriktirmenin ne güzel bir şey olduğunun bilincinde bu arkadaş. Ben bir kaç iş yaptırdım kendi sitem için, gerek verdiği stretejiler gerekse verdiği bir takım eğitimler, çözüm önerileri takdire şayan..
vayarkadas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zor bir site işi için çalışıyoruz kendisiyle. şu ana kadar hiçbir konuda yormadı bizi. açıkcası tanımadığım görmediğim biriyle çalışmak başlarda tedirgin ediyordu beni. Fakat iş ilerledikçe endişelerimin boşa olduğunu gördüm. Sözünün eri çalışkan ve çözüm odaklı. İletişimi çok iyi. Yapmak istediğimiz şeyleri çoğu zaman anlatamasakta anladı .
erdem21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini ehli arkadaş tekte 20 günlük siteye onay aldık
jeriko1971 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anahtar teslim E-ticaret sitesi için fiyat alabilirmiyim
dijitalbenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin ehli, şu formuda niyetinden zerre şüphe duymadığım ilk kişi işler güçler her daim olur, muhabbetimiz baki olsun barış teşekkür ederim.
Vlounge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı geri dönüş, çıkardığı iş ve verdiği bilgilerden dolayı kendisine teşekkür ederim. A+ Kalite hizmet.
OZANANAC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anahtar teslim wp site kurulumu için fiyat alabilirmiyim
onnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin ehli ve sabırlı bir arkadaş.
Yeniden çalışmak dileğiyle
hectorflue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 dakika içinde web sitemin tüm sorunlarımı giderdi kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
Cihan_Tavli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ilgili ve sıcak kanlı biri çalışmanızı tavsiye ederim
ControL1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Foumda X yerden aldığım bir site yedeğinin kurulumunu yapmaya çalıştığım da çalışmayan bir adet eklenti mevcuttu çeşitli hatalar veriyordu, yedeği aldığım yer ile görüştüğüm de daha önce böyle bir hata almadıklarını belirtip yardımcı olmadılar/olamadılar. Kendim de yetersiz bilgim nedeniyle sorunu bir kaç gündür çözemiyordum.
@Peace; hocama ulaştım hatayı izah etmeye çalıştım ve dakikalar içinde sorunu çözdü. Gerçekten işinin ehli olduğunu ve iyi niyetini gördüm, bu tanışıklık ile onlarca kez kapısını çalacağım bir uzman edindiğime eminim.
Tekrar, tekrar kendilerine teşekkür ederim.
ComNetSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wp eklenti kurulum konusunda destek sağladı teşekkürler
Yorumlar için teşekkürler. Konu ve iş alımı aktif.