Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar
Hayırlı olsun, bol kazançlar
hayırlı olsun, Allah utandırmasın
2 sitede birlikte çalıştık. Bir kere insan olarak çok kaliteli bir insan. İşine sahip çıkıyor kendi sitesi gibi düşünüyor.
Tema ile ilgili işiniz varsa başka yere hiç bakmayın doğru yerdesiniz benim sonsuz referansım var.
Kendisine teşekkür ediyorum.
5 Site kurulumu yaptırılmıştır.
Saygılarımla.
Barış ile sanırım 3 site için çalıştık. Site içi ve site dışı seo konusunda oldukça farklı ve faydalı fikirleri var. Şahsen ben seo konusunda kolay kolay kimseye güvenmem. Backlink satan herkes seo uzmanı olmuş bu zamanda. Ancak Barış öyle değil. Yaptıkları ve önerdikleri gerçekten faydalı. Yoksa bu yorumu yapmazdım. Kefil miyim? Tabii ki değilim. Bu devirde babama bile kefil olmam. Ama tavsiye eder miyim? Kesinlikle ederim. Pişman olma ihtimaliniz çok düşük.
Farklı sektörlerde 6 dan fazla web sitesi için çalıştık kendisiyle ve hepsinde memnun kaldım elinden geldiğince hep yardımcı oldu yeni işlerimizde de beraber çalışacağız.
Hayırlı olsun kardeşim bol kazançlar,
kendisi ile site optimizasyon ve hız çalışmaları gerçekleştirdik her problemi tek tek çözdü sağ olsun
sorunsuz bir site istiyorsanız ona mutlaka danışın...
Barış Bey ile ilk işimizi tamamladık. Süreci hızlı bir şekilde tamamlayıp , tam istediğimiz gibi telim etti projeyi.
Hızlı, anlayışlı ve işinde mükemmel bir satıcı, kesinlikle öneriyorum.
Barış ile ilk işimizi tamamladık. Çok kısa sürede 34 sayfalık bir siteyi birebir şekilde teslim etti. Gerçekten son zamanlarda gördüğüm en iyi yazılımcılardan biri. Kesinlikle tavsiye ederim.
Böyle güzel yorumları görünce insan site yaptırası geliyor.

Yakın zamanda bir site için iletişime geçeceğim.
Başarılar dilerim bol kazançlar.
Wordpress import işlemini hızlıca sağladı, gayet hızlı ve çözüm odaklı, başarıların daim olsun.
merhaba kurumsal site için fiyat alabilir miyim sektör kuruyemiş
Arkadaş konusunda uzman ve bilgili birisi bütün sorularıma en güzel şekilde yanıt verdi. Yaptığı işte ise hem hız hem kalite konusunda çok memnun kaldım. Uzun süre çalışacağım kişiyi buldum sonunda kesinlikle tavsiye ediyorum.
Arkadaş ile görüşme sağlandı, iş verilmiştir. İş sonrası yorumlarımı yazacağım.
Normal şartlarda yılladır müşterisi olduğum farklı yazılımcı arkadaşımın hasta olmasından dolayı, işlerin aciliyetinden Barış bey ile görüşme sağlandı. Şu kadarını söyleyebilirim iyi ki müşterisi olduğum yazılımcı hastaymış

Gerçekten Barış bey gibi işinin ehli bir arkadaş hayatımda görmedim. Bundan sonra çalışacağım tek insan diyebilirim. Sizlerde gözü kapalı Barış beye güvenebilirsiniz.
wp e ticaret icin pm alabılırmıyım
Hocam ben karakalem cizimler yapıyorum bununla ilgili çizimlerimi ekleyip kategori edeceğim ve sipariş alabileceğim bir wp blog tarzı birşey yapabilir miyiz ? ve Ücret ne olur acaba ?
Arkadaş ile ilk defa çalışma şansım oldu işinde bu kadar başarılı biri görmedim çok teşekkürler++
Wordpress düzenleme işi verdim 10 Dakikada halledildi. Teşekkür ederim iyi çalışmalar
Barış hocam işinde iyidir, bol kazançlar
Wordpress konusunda yardım alındı teşekkürler.
Harika hizmet sunuyor, en önemlisi çok sıcakkanlı birisi
Wordpress temada düzenleme yaptırıldı işinin ehli her isteğimi eksiksiz yerine getirdi kendisine çok teşekkür ederim herkeze tavsiye ederim
Gece 3 den sabah 6 ya kadar sitedeki hataları gidermek için çalıştı. Ellerine sağlık
Wp sitemizde ki dil ayarlarımızı yaptı gerçekten çok başarılı
Wordpress Tema kurulu yaptırıldı.
Kendisine çok teşekkür ederim.
Blog sitesi alındı. Bu ticaret vesile oldu kendisini tanıdım adam gibi adamdır. Rabbim yolunu bahtını açık etsin inşallah hizmet almak için yorumları okuyan varsa hiç durmasın hem on numara hizmet almış olursunuz hem on numara bir insanla tanışmış olursunuz
Barış kardeşime bir site yaptırdım gayet başarılı ve güzel tanışmamızda güzel oldu
Hayırlı satışlar, hocam. 👍🙂
Uzun zamandir bir çok farklı proje için çalişiyoruz. KALİTE tesadüf değildir
Teknik destek aldım çok teşekkür ediyorum çok kaliteli ve güzel yaklaşımı ile hizmet veren arkadaşı tebrik ediyorum başarılı 👍
Şimdi teknik bilgi, mesleki tecrübeler evet önemli ancak; iş ahlakı, sürdürülebilir iyi niyet çözüm odaklı, analitik düşüncenin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu arkadaşla yine r10 dan bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım. İşin maddi kısımları elbette önemli ama , benim dikkatimi çeken, önce insan kazanmak, insan biriktirmenin ne güzel bir şey olduğunun bilincinde bu arkadaş. Ben bir kaç iş yaptırdım kendi sitem için, gerek verdiği stretejiler gerekse verdiği bir takım eğitimler, çözüm önerileri takdire şayan..
Şimdi teknik bilgi, mesleki tecrübeler evet önemli ancak; iş ahlakı, sürdürülebilir iyi niyet çözüm odaklı, analitik düşüncenin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu arkadaşla yine r10 dan bir arkadaş vasıtasıyla ( bakis ) tanıştım. İşin maddi kısımları elbette önemli ama , benim dikkatimi çeken, önce insan kazanmak, insan biriktirmenin ne güzel bir şey olduğunun bilincinde bu arkadaş. Ben bir kaç iş yaptırdım kendi sitem için, gerek verdiği stretejiler gerekse verdiği bir takım eğitimler, çözüm önerileri takdire şayan..
Zor bir site işi için çalışıyoruz kendisiyle. şu ana kadar hiçbir konuda yormadı bizi. açıkcası tanımadığım görmediğim biriyle çalışmak başlarda tedirgin ediyordu beni. Fakat iş ilerledikçe endişelerimin boşa olduğunu gördüm. Sözünün eri çalışkan ve çözüm odaklı. İletişimi çok iyi. Yapmak istediğimiz şeyleri çoğu zaman anlatamasakta anladı

.
İşini ehli arkadaş tekte 20 günlük siteye onay aldık
Anahtar teslim E-ticaret sitesi için fiyat alabilirmiyim
İşinin ehli, şu formuda niyetinden zerre şüphe duymadığım ilk kişi işler güçler her daim olur, muhabbetimiz baki olsun barış teşekkür ederim.
Hızlı geri dönüş, çıkardığı iş ve verdiği bilgilerden dolayı kendisine teşekkür ederim. A+ Kalite hizmet.
anahtar teslim wp site kurulumu için fiyat alabilirmiyim
İşinin ehli ve sabırlı bir arkadaş.
Yeniden çalışmak dileğiyle
2 dakika içinde web sitemin tüm sorunlarımı giderdi kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
Çok ilgili ve sıcak kanlı biri çalışmanızı tavsiye ederim
Foumda X yerden aldığım bir site yedeğinin kurulumunu yapmaya çalıştığım da çalışmayan bir adet eklenti mevcuttu çeşitli hatalar veriyordu, yedeği aldığım yer ile görüştüğüm de daha önce böyle bir hata almadıklarını belirtip yardımcı olmadılar/olamadılar. Kendim de yetersiz bilgim nedeniyle sorunu bir kaç gündür çözemiyordum.
@Peace; hocama ulaştım hatayı izah etmeye çalıştım ve dakikalar içinde sorunu çözdü. Gerçekten işinin ehli olduğunu ve iyi niyetini gördüm, bu tanışıklık ile onlarca kez kapısını çalacağım bir uzman edindiğime eminim.
Tekrar, tekrar kendilerine teşekkür ederim.
wp eklenti kurulum konusunda destek sağladı teşekkürler
Yorumlar için teşekkürler. Konu ve iş alımı aktif.