PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mum anormalliğini neye göre belirliyorsun hacimi mi baz alıyor? Birde stoploss alacağın ödüle göre çok değil mi? 20x de %5 çok gibi. TP hedeflerini nasıl çalıştırıyorsun parçalı olarak satış mı yapıyor her tp de yoksa iz mi sürüyor? Bot kullanıyorsun yani şu an tradingview üzerinde böyle bir indikatör varsa.
Yazılım konusunda sistemi oturtabilirsek yaptıracağım ben. 3commas gibi daha gelişmiş özellikler tanımlayabileceğimiz özel bot, kendi sunucumuzda. 3commas kullanıyorum da çok zayıf kalıyor.
Mumun %3-4-5 ile tek seferde yükselil bildirim atması mum anormalliği oluyor hocam
tp hedeflerini parçalı kapatıyor ancak çok az uyuduğumdan ben takip ediyorum desem yeridir
Kendimize ait bir yazılım var ortak hesabımızda fakat erişim bende yok
Evet hocam indikatör tradingviewde var

Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsi boş iş hocam boşa vakit kaybı gir bi yere 12 saat gün boyu çalış eve ekmek girsin böyle çizgiyle falan olmaz bunlar

(Şaka bi yana RSI nedir RSI değeri nasıl hesaplanır, RSI neden düşür neden yükselir bilmeyenler ahkam kesiyor bırak kazanmasınlar boşver hocam biz bize yeteriz herkes öğrenirse kimse yüksekten almaz bu sefer )
Valla hocam o çizgiler olmasa buralarda olamazdım hocam ya lskdjkfjkdği