Hocam şimdi şöyle bir şey var, Bu durum piyasanın normal ilerlediği zaman işliyor evet fakat kripto çok oynak bir piyasa, örneğin günlük rsı da dibi gören ve 80 kuruşlara kadar FTM ye dip diyerek girdik. 28 kuruşa kadar düştü. Yani sürekliliği yok. Bir de kaldıracınız kaç x ? Son olarak bir özel bir indikatör den bahsediyorsunuz fakat sadece rsı ile işlem yaptığınızı söylüyorsunuz. Biraz açıklayabilir misiniz?
Kendime ait sistemi kullanan biri olarak, yok öyle olsa şöyle olurdu böyle olsa böyle olurdu gibi girişimleri baltalamak yerine teşvik edilmesini tercih eden biriyim.
Ben de tradeview kaynaklı bir sistem kullanıyorum ve dileyen herkese açık olan 3commas botlarını inceleyebilir.
Burada şahsi önerim şu olacaktır. Tüm coinleri taramak yerine 60 coin yerine 20 coini iyice inceleyip ona göre bir sistem geliştirin.
Bu konuda backtest yapan siteler var onlardan faydalanabilirsiniz.
Bol şans iyi kazançlar...
Selamlar hocam, evet sizi hatırlıyorum
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Backtestler metatrader dışı çoğu platformda saçma sonuç verdiği için pek tercih etmiyorum
ve 60 coini taramıyor sadece 25 coin var ve bunlar başarısı baya iyi coinler (bir önceki yorumda hızlı resim olarak paylaştım ordan bakabilirsiniz)
az ve öz coin olması sürekliliği ve kararlılığı getiriyor. Birden fazla coine girmem hem kasamı yorar hem de stop olma olasılığımı arttırır
Backtestleri direkt indikatörüm üzerinden gelen istatislik tablosu ile doğrudan kesin (%100 doğru veri ile eski işlemlerin tp oranları) olacak şeklilde bakıp ilerliyorum bu sayede 25 ve 80 değerlerini fazlasıyla iyi değerlendirdiğimi söyleyebilirim
Doğru yoldasınız, RSI Investopedia istatistiklerine göre diğer göstergelere nazaran %60 daha başarılı sonuç verdiği kanıtlanmış bir göstergedir. Aynı zamanda balina hareketlerini tespi edip üst üste koyabilirsiniz. İşleme giriş koşulu olarak RSI 80-85-90 seviyeleri akabinde Pivotları kullanarak geri dönüşte kırılım ticareti yapabilirsiniz. Sürekli kullandığım istikrarlı kazanç sağladığım bir stratejidir. Algo desteği alın rsi lar size otomatik bildiren bir sistem yapın, daha başarılı olursunuz. Selamlar
Selamlar hocam mevcut sistemim şu an sadece 80 e long 25 e short giriyor ve sonuç ekrandaki gibi bugün ki bazı işlemler yine kâr verdi total olarak otomatik girdiği için sürekli kârda olmam olası. Değerli yorumunuz içi teşekkür ederim