Kimseye çatmadım, kimseylede herhangi bir derdim yok. Durduk yere sanki onlara iğne batırmışım gibi yorum yapıyorlar

Eyvallah hocamızın bir tecrübesi bilgisi olabilir ancak "akıl sağlığı yerinde bir davranış değil" gibi saygısız bir cümleyi tanımadığı bir insana kurmaması gerekmekte.
Etkiye tepki bu kadar...
Sizi de severim sizde forumda konu açtığınızda size karşı durduk yere saldıranlar negatif yorumlar atanlar oluyordu biliyorsunuz.
Her ne kadar iyi bir amaçla bile konu açsanız o yorumları alıyordunuz hatırlatırım. Bu durumda ona benziyor başka bir şey değil yani anlatabilmişimdir umarım.
evet haklısınız, birçok kişiyle de kavga ettiğim oldu, hatta az önce bahsettiğim arkadaşımızla da defalarca tartıştım fakat dinlemeyi öğrendim, geç öğrendim ama öğrendim.
dediğim gibi yorumları okumadım sadece alıntı yaptıklarınız üzerinden konuştum.