Celilzzers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hay maşallah bu kadar uzun uzun yazılacak bir şeyde yapmamıştım oysa ki. Haber sitelerinde kızın adı şanı boy boy verilirken benim burada adını google yazılınca çıkan ilk sayfayı ekran görüntüsü atmam problem olmuş.
Hedef gösterme gibi vs. bir niyetim yok zaten. Öyle bir niyetim olsa emin olun kızın hakkında a'dan z'ye araştırma yapar bırakın burada adını vermeyi adresinden tutun diğer bilgilerine kadar paylaşır ve bunu gururla paylaşırdım.
Yaptıkları girişimi beğendiğimi zaten bunu konu ve cevaplarda oldukça dile getirdim. Belki sevdiğimden paylaşıyorum nereden bileceksiniz?
Bu forumda bir mesaj atınca niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum İlgili ekran görüntüsünü kaldırdım umarım sevinçten havalara uçmuşsunuzdur.
nezaketen sizin iyiliğiniz için verilmiş cevaplara nasıl bir tavır sergiliyorsunuz. ondan sonraki konunuz "karakola çağrıldım avukat var mı?" olabilir. yapılan siteyi tasvip etmiyorum ayrıca öğrencilerin böyle şeylere de bulaşmasını asla doğru bulmuyorum ama kim olursa olsun kimsenin bilgisini siz toplu bir yerde veremezsiniz. Bu kanunen suç.