öncelikle masraflar çok arttı allah yardımcınız olsun.
mobilyacılar hakkındaki yorumlara aldanma hocam her markanın memnun müşteriside var mutsuz müşteriside memnun olan kişi geri bildirimde bulunmuyor mutsuz olan bulunuyor o yüzden çok takılma fiyat performans olarak değerlendirmeni tavsiye ederim.
çalışma için ayrı bi odası kesinlikle olsun ofis tarzında döşe 1.5 sene oldu oda beni hiç sıkmadı ama çocuğum olduğu için çocuk odasına çevirdik artık mutsuzum
Meraba hocam,
Bende kiracı olacağım ama yinede büyük bir evin daha avantajlı olacağını düşünüyorum. Sizin yaşadığınız gibi ileride çocuk olması v.b durumları düşünerek adım atmak en mantıklısı. Yani Allah nasip eder ileride ev alırsak durumlar farklı ama diğer türlü hep kiracı olacağız.
Ben bütün evimi Vivense 'den aldım teslimat süresi hariç ürünlerinden şimdilik herhangi bir şikayetim yok. Alt komşumda yeni evleniyor. Oda oturma odası ve yatak odasını vivense den aldı. Ürünleri eksik geldi. Tamamlanmasını bekliyor. Montaj ekipleri başarılı ama ürünler tam gelirse.
Merhaba hocam,
Çok teşekkürler, özelden de ufak birkaç soru sordum.
hocam bursada kiralık evler şuan;
Eğer biraz merkezi yerde oturayım dersen minimum: 5000-10000 TL bandında (minimum tutarda baktığın dairelerin yaşları fazla olabilir)
Şehir merkezine uzak olsun dersen 4000-5000 TL
bu söylediklerim ideal 3+1 120m2 ile 180m2 arası daireler.
Merhaba,
Aslında birkaç ev baktım. Mudanya Güzelyalı taraflarında kurşunlu yolu üzerinde yeni siteler var. Orada tutmayı düşünüyorum ama konum biraz aklımda soru işareti. Ben sürekli evden çalışıyorum sorun yok ama kız arkadaşım makine mühendisi, sanayiye gidiş gelişte zorluk olur mu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Ama evde çok güzel

Biraz aradayım.