Neden laf etmesinler hocam? Şu an ikinci el bayağı durgun 90-100 bine 2006 clio dizeller var. Bu araç dururken buna 90 verenin/çekenin aklı yerinde değildir.
Bunların içine oturan tipler neden garip oluyor arkadaşlar? Böyle tas kapatılmış saç kesimi, 10 yaşında duran yüzüne rağmen garip tavırlar. Sanırım normal insanlar bu parayı vermeyeceği için hep garip sorunlu adamlar satın alıyor.
Ulkede araba bile yatirim araci oldu hocam 90tl ye satan kisi muhtemelen satmaya merakli degildir. Neden satmak istesinki seneye bu zamanlar garanti kat kat pahalanacak ne diye ucuza satsin turk lirasinin degersizlesme sureci ortada habire eklenen vergilerin piyasaya etkisi ortada. eger cok acil paraya ihtiyaciniz yoksa ulkede arabayi ucuza satmak icin hic bir neden yok