Whois bilgisinde, sitenin anasayfasında aynı zamanda sitedeki iki kişi olan fotoğrafında sağında gözüküyor.
Sadece adını soyadını ve normal bir fotoğrafını paylaştım telefonunuda rahatsız etmesinler diye sansürledim nesi yanlış.
Ulan kız kendi çıplak fotoğrafını koyuyor ben sitedeki adını konuda yazınca mı problem oldu
Hedef gösteriyorsun. Sonra kendi yaptı banane diyorsun. Kızın ismini cismini neden araştırma gereği duydun? Whois bilgilerinden site sahibine ulaşıp burada neden konu açma gereği duydun?
Bu ülkede 90 larda bir barmen vücuduna allah dövmesi yaptırmıştı. Bunu farkeden dinci TGRT kanalı reyting yapmak için ahlakçılık yaptı bu adamı yayınladı. Akit in o zamanki versiyonu adamın barını adını soyadını yayınladı. Ertesi gün yeni isim yapmak mafya olmak isteyen bir serseri gitti barmeni öldürdü. Sonradan ortaya çıktı ki barmen mevleviymiş mevlevi dergahına gidermiş vuran meczup ise sabıkalı bir tipti.
Yani şöyle bir site var der geçersiniz. Web arşivden site kaydını oradan whois bilgileri sosyal medya hesaplarına ulaşıp teşhir etmek hem suçtur hem akıl sağlığı yerinde bir davranış değildir. İnternette bılca bulunaan çıplak kadın resimlerinden biri. Sanki kendi mahrem resimlerinizmiş gibi ya da forumda dol@bdırıcı abluyormış gibi kişinin ismini cismini nasıl paylaşırsınız?