tab2yunus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel yorum servisi siparişlerimi kontrol ettim, sağlayıcı bakiyelerini de doğru olarak çekmiş. Yani ne girildiyse onu aktarmış. Nasıl bir sorun var onu anlayamadım ki dediğiniz şekilde eksik ya da hatalı yorum gönderiliyorsa günde 20 tane destek açılırdı bana. Bence sizin atladığınız ya da sadece sizde olan bir sorun var.. destek talebi açarsan yardımcı oluyorlar @Glycon;
Merhaba,
Örnek olarak sizde de gecikme sorunu yaşanıyor yani miktar 5 olması gerekirken 3 oluyor sonra 5 oluyor tüm requestler yollanınca normale dönüyor.

Örnek olarak 101 tane yorum yazdık alt alta buyrun sitenize arka planda ulaşan sorgu sayısı.

Not @tab2yunus; Ayrıca komik olan şuki bastığınız her tuş için 1 sorgu gönderiyor.
Size durumun halini anlatmak için basit bir hesaplama yapacağım.

Bu cümlede “Merhaba, bu benim websitem. Hemen linke tıkla.” 46 karakter mevcut.

Örneğin müşteriniz her yorum satırına 46 tane karakterli benzersiz elle yorum yazdı.
boşlukla beraber 47 karakter yapar.
Toplam 1000 yorum istiyor.

Bunun sunucunuza bedeli ise tam 47.000 Sorgu isteği olacaktır. Bu sadece 1 müşteri için. Günlük o servisten aynı miktarda 100 müşteriden sipariş alırsanız,
Tam 4.700.000 (4.7 milyon) sorgu isteği gidecek.

Eğer siz buna normal diyebiliyorsanız hiç problem yok

Hedeflenen Perfect panelde bu sayı ise şu kadardır. 100 tane sorgu isteği sadece bu kadar. Müşteri başına 1 Sorgu isteğidir. 47.000 Neresi 1 sorgu isteği neresi?