değerli arkadaşım, ben üzerime alınmadım. Sadece ücretsiz vds'e ihtiyacım olduğunu bilen veren yerler olup olmadığını sordum.
VDS hizmeti alabilecek maddi imkanım var. Lakin bir şey deneyeceğim için bazen firmalar veriyorlar, tanışmamıza vesile olur, eğer devamı gelecekse deneyeceğim şeyin ücretiyle devam ederim, bazen başka büyük firmalarda oluyor, onlardan haberi olanlar olur sağlarım gibi düşündüm. Kötü niyetli ya da beleşçi falan değilim. Bu dorumda çok kişiye ücretsiz hizmet sağladım maddi manevi, fazlasıyla da hatta buradan bu şekilde hizmet aldım. Çok sağolsunlar bu şekilde düşünen insanlar da çoğunluk da bu forumda.

foruma neredeyse 9 yıllık üyeyim. Çok şeyi tecrübe ettim, sizin de bunları tecrübe etmek için belki 7 yıla daha ihtiyacınız olabilir.
Güzel ve kibar uyarınız, gönlümü almak için de ince düşünceniz için teşekkür ediyorum. Konu hala aktif, varsa bu şekilde firma ya da sağlayan yeni firmalar yararlanmak isterim arkadaşlar.

Teşekkürler.

Edit: Acele ile yazdığım için cümle düşüklükleri ve imla hataları olmuş. Müsait olduğumda düzelteceğim