Hocam orası başlı başına bir sorun ama bu konu başka. Daha önce fiyatımı yüksek bulanlar oldu. Kimisi kalitemden emin olup fiyatı kabul etti, kimisi bütçem yetmiyor teşekkürler dedi. Bu olay bambaşka mevzu.
Hahahah güzel cevap olmuş
Karşıdakinin edepsizliği zaten tartışmaya açık değil. Kendisine bir sorun bakalım, bakkala gidip "Normalde 15 TL olan 3 ekmeği bana 5 TL'den ver." diyebiliyor muymuş? Dilini alır bürerler oracıkta. Bu kadar rahatça pişkin olmasının sebebi, sektör ölücüleri. Onlar 1/10 fiyat çektikleri için "Aman nasıl olsa başkasına yaptırırım, fiyatı yüksek gelene de laf sokayım eheheheh" diye böyle eğlenebiliyorlar.
Oysa ucuz etin yahnisi meselesinin farkında olsalar, kaliteli bir hizmete iyi para vermelerinin, kalitesiz hizmete az para vermelerinden daha "hesaplı" olacaklarını bilirler. Fiyatımı çok bulan müşteriye ben direkt "O zaman başkasına makale yazdırabilirsiniz, nasıl olsa 3 ay sonra "Ya bu makaleler özgün olmadı, okuyan anlamıyor, hiç index almadı, sıralamaya girmedi, rakiplerim ezdi geçti beni" diye bana geri geleceksiniz." diyorum. Akıllı olan İBAN istiyor, olmayan ütülmeye gidiyor. Bu kadar basit.