Abicim buradaki en büyük hata şu burada yeterli yetkinliklere sahip olmayan , aslında site kurmanın s sini bile bilmeyen bir sürü insan var bu insanlar açılan iş ilanlara çekirge gibi zıplayıp 100 tl ye yaparım 500 tl ye yaparım dedikleri için piyasa bu halde aslında bu insanların ölücü olduğu falan yok asıl piyasayı bilmiyorlar.
Bu gün bir wordpress sitesini kurup hazır bir temayı düzenlemenin ücreti bile 10k civarı oluyor e-ticaret siteleri için bahsediyorum bilenler bilir.
Wordpress ,prestashop opencart hiç fark etmez genel css de düzenleme işlemleri en az 1k dan başlıyor bizim insanlarımız 50tl ye yaparım 100 tl ye yaparım dedikleri için adam zannediyor ki piyasa böyle
Yahu bundan 3 sene öncesinde bir grafikerin saatlik ücreti 250TL iken şuanda nasıl olurda 4 saatini senden alacak bir tasarım için 500 TL isteyebilirsin? yıl olmuş 2022 ekmek olmuş benim yaşadığım ilde 15 TL , 400grm bir bebek maması çoluğu çocuğu olan insanlar beni daha iyi anlar olmuş 170TL ev kirası olmuş 4.000TL SEN HANGİ YÜZLE E-TİCARET SİTESİNİ 1K TL YAPTIRTMAK İSTİYORSUN BE Ş... ?
Bu şekilde teklifle gelen insanları salacaksınız abi ne kadar ihtiyacın olursa olsun salacaksınız bırakıcaksınız işi bilmeyen ***** script kuran tema kuran modül kuran insanların eline düşecek o zaman görecekler ne olduğunu
Evimizin rahatlığında çalışıyor olabiliriz ama şu unutulmasın biz freelancerlar da dahil olmak üzere alaylı yada okumuş yazılımcıların hepsi vaktini satarak para kazanıyor , yeri geliyor 2 gün uyumuyoruz çocuklarımızla ilgilenemiyoruz vakit ayıramıyoruz. Kimse kusura bakmasın kimse enayi değil kendinizi ucuzdan satmayın TEBRİK EDİYORUM BU KONUYU AÇAN ARKADAŞIMIZI helal olsun..
Ne kimsenin parasının altında ezilirim , nede kimseyi paramla ezerim ben kaybettiğime üzülmem karşımdaki üzülür belki daha ucuza yaptırabilir ama 100lerce sorunu yaşadığında ve karşısında bir muhattap bulamadığında tüh diyecek olan akşam kafasını yastığına koyduğunda ulan nasıl halledecez diyecek olan da kendileridir.
Allah hepimize akıl sağlığı yerinde düzgün müşteriler nasip etsin.