Trednyol ve Hepsiburada da aktif mağazamız var ,iadeler konusunda müşteri memnuniyeti adı altında saçma sapan nedenlerle iade yollanıyor ve bunun masrafı da bizden kesiliyor.üreteci değilsen para kazanamazsın diyenler var ama ben öyle firmalar biliyorum adam Tahtakale de toptancı mağazada satmadığı fiyata trendyolda satış yapıyor ayni firmaya elinde ki bütün malları trendyolda ki kargo ve komisyon bedelini düştükten sonra ki fiyatı teklif bütün mallarını almayı teklif ettim kabul etmedi

markasının reklamı için pazaryerlerinde mal sattığını iddia ediyorlar.
Trendyolda satıcı arasında bir de özel komisyon aldım yalanı var ki ben günde 300 kargo çıkardığımda bile komisyon indirimi alamadım öyle birşey yok.
T-Shirt satıyorum ben %20 komisyon ve 22 lira kargo ödüyorum ürünün 239 liraya satıyorum 70 liraya yakın kargo ve komisyon tutarı buna %8 kdv 20 liraya yakında o yapar toplamda 90 lira kafadan düşüyorum kalıyor 150 lira ve daha ürün alıp bunun maliyetini hesaba yansıtacağım

240 liralık üründen 40-45 tl arası para kalıyor .buna gelen iadeleri eklersek 1 iade geldiğinde 3-4 tane satışın da neyi var neyi yok götürüyor.adamlar 50-60 liraya mal satıyor 60 liranın %20 komisyon +18 lira kargosu var 30 lira gitti kaldı 30 lira kaça mal edip üstüne para kazanacak ?