Ülkesine göre değişen 18 ya da 21 yaş uyarısı koymak her yerde zorunlu. Erişime engellemek mümkün değil, kendi dünya görüşlerimize göre suç uydurmayalım. Artık üzülüyorum ülkede kaç milyon tane arap var zaten artık bir de siz yapmayın şu ahlakçılığı. Ahlak kurallarınızı devlet eliyle dayatma yöntemini normalleştirmeyin ilerde daha ileri seviye muhafazakarlar kendi dünya görüşlerini kanunlara empoze etmeye çalıştığı zaman hiçbirimiz nefes alamayız. Her zaman sizden daha ahlakçısı bu ülkede mevcut olacak ve o da sizi edepsiz ahlaksız olarak görecek ve devlete ispiyonlayacaktır, bu şekilde olaylarda sırf bizim dünya görüşümüzün sınırları içerisinde kalan bir muhafazakarlık diye destek olursak hepimiz kaybederiz.
Müstehcen Ürünleri Çocukların Görüp Duyabileceği Şekilde Alenileştirme (TCK 226/1-a-b),: Bir çocuğa müstehcen görüntü, yazı veya sözleri içeren ürünleri verme ya da bunların içeriğini gösteme, okuma, okutma veya dinletme (TCK 226/1-a), bunların içeriklerini çocukların girebileceği veya görebileceği yerlerde sergileme, okuma, okutma, söyleme, söyletme (TCK 226/1-b), çocuklara karşı işlenen müstehcenlik suçu olarak kabul edilir. Müstehcen görüntü, yazı veya sözleri içeren ürünleri çocuklara sergileme, okuma, okutma, söyleme, söyletme suçunun cezası; 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezasıdır.
erişime engellemek serbest demedim. herhangi bir sitenin ve haberleşmenin engellenmesi anayasaya aykırı.
" Yapılan şey aptalca da olsa bu bir suç değil, ters kelepçe gerektirecek bir şey hiç değil. Fuhuş zaten değil. Bir öğrenemediniz devlet kanunlarının ahlakçılıkla işlememesi gerektiğini. Dalga geçeriz zekalarına bir iki hakaret ederiz yeterli, hapis yatmalarını istemek hastalık. "
yazmışsınız.
üstteki maddeye bakarsanız yaptıkları suç oluyor. ben siteye girdiğimde 18 yaşında olduğumu doğrulayacak bir mekanizma göremedim
Türkiye'de bu siteyi kuranların yaptıkları, bu hali ile suç oluyor
bu mesajı ahlak kuralları falan diye yazmadım, ahlak bekçisi değilim, kişisel görüşümü sorarsanız p.rno sitelerinin veya herhangi bir sitenin/haberleşmenin yasaklanması çok saçma, zaten anayasaya da aykırı. siz "suç değil" demişsiniz ben onu düzelttim sadece. yalan yanlış bilgi vermeyin