SmmmErhaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet hizmet alındı. Gerçekten çok ilgililer. 1-2 aylık süreçte etkisini görmeye başlayacağımızı söylediler. Mesajımı duruma göre editleyeceğim. Diğer konularda ki hizmetlerle karşılaştırmayın gerçekten işin ehli.
DerinLina34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tane işletmem için birden aldım sonuçları bekliyorum paylaşacağım
akcalic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmaya net olarak başladığımız günden bu yana belirlemiş olduğumuz anahtar kelimeler özelinde işletmemizin performansında (map sıralamalarında) belirli oranda artışları görmeye başladık. Hedeflediğimiz sonuçlar için henüz sürecimiz devam ediyor. Daha net anlaşılır bir görüntü sunması açısından 2-3 aylık süreç sonunda öncesi sonrası gibi google metrikleri ile de kendi gözlemlerimi ekleyeceğim. Buna ek olarak İletişimimiz oldukça iyi. Her türlü soruda müsait oldukları müddetçe cevaplıyorlar. Kendilerine tekrardan teşekkür ederiz.
pdr51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harita seo için 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. İlgileri için teşekkür ediyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun.
msahin92 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışmaya başladık, hayırlı olsun
akcalic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileri ile belirttikleri en üst paketten bugün itibariyle çalışmayı başlattık. Öncesinde oldukça detaylı telefon görüşmeleri yaparak beklentilerimizi belirttik ve görüş alışverişlerinde bulunduk. Oldukça olumlu geçti. Belirli bir zaman dilimi sonrasında gelişmelere istinaden güncelleme yapacağım. Şimdiden teşekkür ederiz.
YunusAktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileriyle Google haritamız hakkında çalışmaya başladık ilerleyen dönemde yorumu güncelleyeceğim. Kendileri aşırı ilgili ve oldukça bilgilendirici olumlu sonuçlar bekliyorum.
CKSocial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
xx.xxx TL değerinde hizmet alındı 28 günde 10 anahtar kelimeden 7 si 1. sıraya geldi başta çok ön yargılıydım diğer pin hizmeti verenler ile fiyat olarak arasında dağlar kadar fark var demiştim ön yargılı aldım ama 28 günde gerçekten etki etti teşekkürler R10 +'yı hakkeden bir çalışma.
Psyduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi çok hoşgörülü ve nazik. Özellikle belirtmek istedim. Bu tutumundan dolayı çok çok teşekkür ederim.

Bir işletme için hizmet alındı. İşlem sonundaki yükselişi paylaşacağım. İyi bir sonuç alacağımızdan eminim.Şimdiden çok teşekkürler.
serdar271 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk haritam için çalışmayı kısa sürede yerine getirdi. Diğer haritalarım için de çalışmayı düşünüyorum.Teşekkür ederim.
gunfatih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önceden beyaz eşya sektörü için 5 adet konum açtırmıştık o 5 adet konuma ekstra olarak seo çalışması yaptırıldı gayet hızlı ve işinin ehli herşey için teşekkürler
SmartAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 firma için seo hizmeti alındı. Gayet nazik ve ilgili bir firma teşekkürler +