Selamlar, artan internet fiyatlarından dolayı 2009 yılından beri kullanmış olduğum Türk Telekom firmasından ayrılma kararı aldım, bu süreçte f/p olabilecek ve müşteri memnuniyeti konusunda sorun yaratmayacak bir firma arayışındaydım.
Başka bir iss arayışı içinde olanlar için ufak bir özet geçmek istedim.
Taahütümün dolması üzerine 94 TL'ye kullandığım 24 mbit interneti değiştirme kararı aldım. Ortalama 15-20 lira üstüne bu hızı yaklaşık 100 mbit'e çıkarabiliyordum.
İSS arayışına geçtim forumda konu açtım, açılan konulara ve kullanıcı yorumlarına baktım. Aklımda son 2 şirket kaldı. Netspeed ve comnet. İki şirkette taahütsüz ve ön ödeme sistemiyle çalışıyor.
Comnet'i seçme sebebim genel kullanıcı yorumları ve 3-6-12 aylık ödemelerde daha ucuz fiyatlarla internet hizmeti alabilmek oldu.
100 mbit olan pakete başvurdum, ilk ay için 139 lira ödeme yaptım ve gerekli evrakları siteye yükledim. Evraklar onaylandıktan 2 gün sonra aktif etmek için tekrardan iletişime geçtiler ve 5 dakika içerisinde eski hizmet sağlayıcımdan yenisine geçtim.
Bazı yorumlarda müşteri hizmetlerinin hiç umursamadığını, kendi kişisel firması gibi davrandığını felan söyleyen arkadaşların yorumlarını okumuştum, bu konuda biraz önyargım vardı.
İnternet açılana kadar 3 defa müşteri hizmetleriyle görüşme şansım oldu, ve hepsi gayet güzel bir şekilde yardımcı oldular.
Hizmet konusuna gelince,
yaklaşık 1 haftadır interneti kullanıyorum herhangi bir kesilme yada yavaşlama hissetmedim şuan için gayet memnunum.
Ortalama hız şu şekilde;
Ben forumdan bir arkadaşın davet kodunu kullanarak başvuru yaptım, 1 ay ücretsiz olarak fazladan internet hizmeti aldım.
Comnet'e geçmek isteyen arkadaşlar olursa
CMT995JAA koduyla hem bana hem kendine internet kazandırabilir.
Aklınıza takılan, geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa elimden geldiği kadarıyla yardımcı olabilirim.
İyi forumlar.