Kdrncr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al gör doğruyu yalanı. Satıcı Amazon olmayan ürünlerde yıllardır ek vergi çıkar her zaman. Amazon zaten belirtiyor bunu fiyat bölümünde de kısaca gösteriyordu Amazon abd de. Ek vergi çıkabilir uyarısı yapıyordu. Satıcı amazonsa vergi+ kargo tüm bedeli alıyor. Satıcı başka ise vergiye karışmıyor. Gümrükte öğreniyorsun vergi bedelini.

Bir konuda uyarı yapıyorsak sallama niyetimiz olduğundan değil heves edip almak isteyenlerin canı sıkılmasın diyedir. Amazon olmayan satıcılarda gümrükten dönen malın kargo bedelini isteyen satıcı bile oldu. Daha da uzatmaya gerek görmüyorum. Ekran kartı olayını neden bitirdi millet yurtdışından buna da bakabilir sebebini merak eden. İyi akşamlar.

Burada kast ettiğim satıcısı ve deposu amazon olan ürünleri söylemek istedim. Attığım resimde de Amazon Germany satıcı ve vergiyi vs eklemiş gördüğünüz üzere.Eğer Amazon fazla vergi alırsa bunu da en yakın sürede tarafa iade ediyor. Fotoğrafta da görüleceği üzere. Ben içerideki pazaryerlerini hiç bir zaman kast etmedim.