HidrojenTEKNOLOJİ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar reklam kısıtı yemiştim , forumda ücretli iş yapan arkadaşlar var ama şifre istiyorlar güvenip vermedim bende yabancı forumları vs gezdim baya bi kaç yöntem buldum denedim 2-3güne sonuç aldım.
1.Asla ama asla uyg farklı reklam kodu vs güncelleme atmayın. Ne kadar çok trafik olursa o kadar hızlı sonuç alırsınız.(çok istek olması iyi birşey.)
2.bannerlere taban tbm belirleyin ben (99*) dolar yaptım bu sayede tüm bannerlerin isteğini iptal edebiliyorsunuz.
3.adwords kampanyanız var ise sonlandırmayın bırakın devam etsin.(şayet trafiğiniz artıp bir anda azalmaya devam ederse göze batarsınız açmazlar bu sefer.)
4.Asla uygulama reklam kimliği silmeyin(Sözüm ona bazıları işe yarıyor demişte bence süreci uzatıyor.*benim deneyimlediğim.)
5.Yeni oyunlar yapmaktan çekinmeyin aynı hesapta farklı kodlar kullanmayın yoksa multiple hesaptan hesabınız kapanabilir.

ne kadar çok istek fazla olursa işleminiz o kadar hızlanabilir.

6.Detaylı raporlamada tık ve gösterim oranına bakın. to %100-200 olan ülkeleri gecici yayımdan kaldırabilirsiniz.
bknz ; adam 1 hit göndermiş buruney mesela aynı kişi reklama 2 kez tıklamış. bu olumsuz bir durum olarak değerlendiriyor google.

Hayırlı Cumaalar inşaALLAH bu cuma hürmetine cümlemizin kısıtı kalkar.AMİN.
Detaylı Anlatım;
resim1 = Bakınız reklam istek gösterim biranda %98 lerden %1lerden aşşasına düşüyor.

Resim 2; bannerlara taban tbm belirleyin.

2-3güne sonuç; şuan %35lere çıktı ve kazanç gelmeye başladı.

****Ben bu işlemleri yaptım uyarı hayla kalmasına rağmen 3.gününde 0.5 olan gösterim oranı /30 lara çıktı inşaALLAH 99lara çıkar tekrardan. (uyarım şuan duruyor ama kazanç gelmeye başladı.)

Hocam merhabalar konunun üstünden baya bir zaman geçmiş, şuan ki son durum nedir ? Bu zamana kadar neler yaptınız güncelleme şansınız var ise çok mutlu olurum. İyi çalışmalar dilerim.