Youtube videolarından farksızdı sayısal kısmı hatta ben Youtube'daki videolardan daha iyi anlıyordum.
Önermem.
doğrudur hocam zaten biz baskı yaptık istemez ise hiçbirşey dediğiniz gibi kendi kendine youtube üzerinden çalışsın öyle düşündüm şuanda
Çok uzun zaman önce edebiyat kısmını kullanmıştım sözel dersleri akılda kalıcı oluyor, sayısal tarafını bilmiyorum. Fen bilgiside akılda kalıcı olması lazım tyt için özellikle. Ama çok çalışmamıştım kendi bölümüm değildi eğlencesine denemiştim. Oyun bağımlılığı olan biriyse etkisi olmaz dikkati dağılır bilgisayarda. Dershaneye giderse en azından düzen sağlar fakat bunlardan önce neden ders çalışacaksın bilincini vermeniz lazım.
Edit: Dershane fiyatları 20,25k ise kesinlikle dershaneyede göndermeyin.
iyi dershaneler o şekilde hocam fiyatları hem yorumlar sayesinde bir farkına vardım da galiba ben zorluyormuşum gibi oldu hangisini isterse ama istediği birşey yok ben zorladım dershane veya doping hafıza hangisi alalım diye araştırmama göre kendi haline bırakıcam
Zaten çalışkan biri değilse boşuna almayın, her ders için güzel bir kanal seçin oradan izlesin, edebiyat için rüştü hoca kanalını izleyebilir çok iyi anlatıyor.
öneriniz için çok teşekkürler çalışkan değil sadece çalışsın istedim ancak farkına vardım zorla olmayacak