Aimless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanın içinde okumak olucak hocam. Yoksa doping hafıza da dershane de sağlam özel öğretmende olsa faydası olmayacaktır.
Çok doğru diyorsunuz aslında hocam zorla yapmamak lazım ancak herhangi bir baskı uygulamıyoruz zaten üzerinde hangisini isterse onu alıcaz ama bana göre dershane daha mantıklı geliyor
AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dershane 25 k hocam mezunlar için geçen sordum lise sonsa da 20 k altı düşünmüyorum doping hafıza önermem tek sözel kısmı iyi akılda kalıcı onda da beynin elverirse yani herkes için ideal değil dershane en mantıklısı ortamda insanın çalışması geliyor ama tek cidden zor bunu ortam belirler bir ortamda 10 kişi varsa 9 u ders çalışıyorsa 10 uda beynen ayak uydurur
Evet hocam dershane fiyatları ortalama o kadar ama zaten fiyatları önemsemiyorum o istesin yeter ki ancak bu doping hafızanın youtube da ki videoları kafamızı çok karıştırdı aslında iş de öğrencilerin derece felan yapması yoksa bende dershaneden yanayım çünkü dediğiniz gibi gidip canlı bire bir eğitim alması her türlü daha fazla faydası olacaktır. Kardeşimi tanıdığım için 2 dk hemen sıkılıp oyun oynayacağı için aslında dershaneye daha çok mantıklı geliyor