abdlkrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanın ilk yaptığı hatadır. İkincisi tercihtir. Arkadaşınızın tekrar tefeciye borclanmayacagi ne malum?
ailesi tefeciye borcu kapatırken zaten birdaha yazmamasını söyledi fakat tefeci bunu halen yokluyor borç para için . Bizimki yok çekiyor mesajları gösteriyor 3 4 gündür benden yardım etmemi bekliyor

Dj B@mBaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kere kumara düştüyse tekrar kurtulması zor, zaten borcum bitsin tekrar başlayacağım dediğine göre eline geçen ilk parayı tekrar kumara sallayacaktır. Çünkü içinden bir ses hep "bu sefer olacak, bu kez kazanacaksın" der ve kumarda kaybetmeye devam eder.
bana kalsa maaş kartına el koyayım ama benden önce ailesi koyacak . 9k ailesinden gizli alamayacağı için sıkıntı şuan.

sakalper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bağlantını kes kardeşim. Kumar illetine düşmüş yolu yol değil bırak elinden falan tutma tavsiyem bu yöndedir. O seni sevdiği için yanında değil bu yollardan geçmiş bir kardeşin/abin olarak söylüyorum.
20 yıllık dostum çocukluğum geçti hocam . yengeç burcu olduğumdanmıdır bilmiyorum ama olmuyor

merdyusuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Egerki Gerçek Bir Dostum olduğunu düşünüyorsam Yanlış Yapmayacağını Düşünüyorsam Ondan Eminsem içimde kuşku Olmadan Verirdim. Fakat arkadaşını en iyi sen tanırsın onun için yinede kendi kararını ön plana çıkart Ve Düşün.
Hocam ben insan tanımıyormuşum bunu farkettim . Aynı darbeyi babamdan yedim , güvenmiyorum kimseye ama matematiksel olarak baktığımda eğer bu krediyi çekersek maaşından kolay bi şekilde ödeyebileceği tutar. Bu zamana kadar kredi kartı borcumu falan aksatmadım kredi puanımı yüksek tutmaya çalıştım evde çalışan tek erkek ben olduğum için , ilerde illa ki lazım olduğunu bildiğiim için ama bu olayı yaşadıktan sonra keşke uğraşmasaymışımda direkt bankanın red yazısını gösterebilseymişim..

Balina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okurken içinden çıkamadım Allah sabır versin size hocam
Amin hocam . Valla bende en az arkadaşım kadar dertlendim huzurum kaçtı ,

STRAKE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bir çok arkadaş burada tek kalemde sil diyecek fakat herkesin bir hatrı vardır kolay kolay silinmez. İlk öncesinde kredi konusunda izin vermeyeceksin ben senin bu parayı napacağını biliyorum de geç. Sana bir kaç gün trip atıcak 1hafta sonra falan yavaştan borcu iste artık benimde ihtiyacım var de.
hocam borçları ödeyebilmesi için maaşının tamamının buna kalması lazım. ailesi el koyacak tefeciye borç ödediler ki en doğal hakları bende tahmin etmiştim zaten .

LuchadoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim mağaza müdürü de böyle para döndürüyordu,en son arabasını sattı daha alt modeli aldı kapattı. Sonra üstüne +15k borç yaptı. Kumarın durulur yanı olacağını zannetmiyorum maalesef...
hastalık hocam

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asla güvenmem. İsterse 50 yıllık dostum olsun.
benimde zaafım sanırım yoksa şuanda çoktan kestirip atmı olmam lazımdı bu konuyu açmamam lazımdı