rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aleykümselam,

Toplantı yapılır ve çoğunluga göre karar alınır 5 kişi evet yapılsın derse diğer 3 kişi mecburen kabul etmek zorundadır.
Toplantıya katılmadım çoğunluk onlardan yanaymis

Wulfend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmza almaları gerekiyor bizde de böyle bir durum olmuştu.
Peki imzalamazsak ne oluyor, bilginiz varmı

xlypia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olağanüstü genel kurula gidin oylama yapın çoğunluk onaylarsa , mecburen diğer daireler karara uyucak resmiyete dökün işin genel kurul ile
Öyle bir hak varmı

Tycondrious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı durumlarda çoğunluğun bir anlamı yoktur. Ancak söz konusu binanın yönetim kararı ile alınmış ve çoğul oy yönetimden yanaysa karara uymanız gerekiyor. Kozmetik olarak binanın görüntüsü insanları rahatsız edecek kadar kötü durumdaysa ve durumdan dolayı diğer bina sakinleri de rahatsız oluyorsa karar çoğunluğa göre olacaktır. Aksi halde binanın kozmetik durumu kötü değil ve bina yönetiminin hadi binayı boyayalım diyerek aldığı bir kararsa zorunluluk gözetilmeyeceğinden karar sizden yana da çıkabilir.

Bu konuyu yargıya taşıyıp ödeyeceğiniz avukatlık masraflarını düşünürsek eğer bu işten genel olarak siz zararlı çıkabilirsiniz bırakın oturduğunuz bina yenilensin sizin malınız da bu yenilenmeyle birlikte değerleniyor.
Ya 30 yaşındaki binaya bu kadar masraf etmeye gerek yok diye düşünüyorum bakalım sonucu ne olacak ben kabul etmiyorum bird çıkmışlar bu ayın 20sine kadar 8.000₺ istiyorlarmış, sanki ülke ekonomisi çok iyide